Nagyon szépek a képek, amiért örökre hálásak leszünk. Nagyon szépen köszönjük a munkátokat!

Hajnalka, David és a pici Elizabeth

 

Facebook akciók, újdonságok!babafotó hirdetés

Babafotózás a kiállításon

Óriási érdeklődést tapasztaltunk a Syma csarnokban megrendezett Babamama Expón. A színpad melletti standunkon kialakított műteremben, több, mint 5000 babafotót készítettünk, a vakuk szinte megállás nélkül villogtak.

Kiállítunk a Babamama Expon.

Gyermekfotózás 3 áruházban

Kint voltunk gyermekfotókat készíteni a Baba Mama napokon Budapest mindhárom KIKA áruházában.

22.jpg

Egy kedvenc babafotó

Megközelítés

Műtermünket könnyű megközelíteni Budapest XVI., XIV., XVII., XV., X., kerületeiből, valamint Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Fót, Mogyoród, Szentendre településekről. Természetesen mint eddig is, az egész országból mindenkit szívesen várunk! Térképes útvonaltervező itt!Keresned sem kell!

Babafotózás, gyermekfotózás nagy gyakorlatot és türelmet igénylő feladat. Biztos Ti is próbáltatok már egy kedves pillanatot elkapni a gyerekekről… sajnos nem mindig sikerül. Pedig érdemes az együtt töltött pillanatokat rendszeresen megörökíteni. A gyerekek nagyon gyorsan felnőnek és kirepülnek.

A BabyZoom Gyerekfotoda műtermében a gyermekfotózás kb. 1,5-2 órát vesz igénybe. Ezalatt lehetőség van átöltözésre, háttércserére.

Babafotózás műterembenTermészetesen a középpontban a gyermekek vannak, de sok közös szülős fénykép is készül. A műteremben készült képeket CD-n adjuk át.

Lehetőség van egyedi fényképes ajándéktárgyak  készítésére is. Közkedvelt a fotókönyv, melybe kerülnek oldalak a korábbi családi fotókból is.

Nézzetek szét az oldalon! Várunk a műterembe, hogy már az idén készüljenek szép gyermekfotók! Műterem címe: 1164 Budapest, Garmada u. 6. Telefon: +36 20 445-8595.

 

 

Hagyd az ajándék vasalót másra, gyere el egy gyerekfotózásra!

Bővebben...

Ma már nem csak beragasztós albumot készíthetünk a gyermekfotózásról, hiszen a BabyZoom Gyerekfotodában lehetőség nyílt keménykötésű, fotóminőségű fotókönyv készítésére is.Fotókönyv készítés

 

Bővebben...

Egy jól sikerült rendezvény fotózása videózása szerencsés esetben nem az ünneplő családtagok feladata. Szülői tapasztalatokkal vállaljuk babazsúrok, szülinapok, családi napok dokumentálását. a rendezvényekről szép fotókönyv készíthető.

Babamamatudakozó Klubkártya elfogadóhely

Esküvői fotózás, videózás
látogasd meg honlapunkat!

Gyermekfotózás a Facebookon!
Gyermekfotózás a facebookon

Tablófotózás
tablófozás