BabyZoom – Gyereklapoda 19/09

Bence by

Végre belevágtunk az év végi nagy intézményfotózások kalandjába!
Egy kisebb bölcsis bemelegítő után egyből Budapest legnagyobb iskolájába mentünk fotózni! Többek között erről is szó lesz ehavi lapodánkban. Emellett foglalkozunk az elkényeztetés témájával illetve azzal, hogy sok szülő miért küldi el betegen is a gyermekét iskolába...
Végül találtunk egy cikket, ami sorra veszi, hogy milyen különórákra és sportedzésekre van lehetőség a gyerekeket beíratni.
Ajánlunk emellett túrázást és bábszínházat is.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/08

Bence by

Vége a nyárnak, és kezdődik máris az év végi nagy hajtás – legalábbis nálunk. De ennek még vannak előkészületei, addig is egy remek
kampányt találtunk ki nektek. Ezenkívül olvashattok érdekes cikkeket a gyereknevelési szokásokról
– nevelési rendszer vagy teljes szabadság? Aztán arról is szó lesz, hogy min múlik igazából egy gyermek sikere az életben? Avagy mi a siker záloga: IQ vs. EQ.
Illetve most sem maradtunk programajánló nélkül: hétvégi kikapcsolásként nézzetek meg a gyerekekkel egy Dinó-parkot.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/07

Bence by

Rendhagyó módon bepillantást engedünk egy kicsit a magánéletünkbe és megmutatjuk, hogy a BabyZoom csapata hogyan töltötte a nyári szabadságát.
Megtudhatjátok, hogy a versenysport milyen hatással van a gyermekek fejlődésére és pontosan milyen készségeket is fejlesztenek. Majd egy írás arról, hogy a kamaszok ahogy egyre önállóbbak lesznek, a szülők egyre frusztráltabbá válhatnak. Hogy ennek mi az oka az is kiderül, és még ötletet is adunk a megoldáshoz!
Hamarosan nemcsak az iskola, de az óvoda is elkezdődik majd a nyár végével, és azoknak a gyerekeknek, akik először lépik át e bűvös intézmény kapuit, bizony hozzá kell szokniuk bizonyos dolgokhoz. A beszoktatásról kérdeztek egy gyermekpszichológust.
Dínókiállítás nyílt Budapesten, ráadásul extra olcsón, kisgyerekes családoknak kifejezetten tudjuk ajánlani. De a nagyobbakra is gondoltunk és ajánlunk egy remek kikapcsolódási lehetőséget: segway túra Budapest belvárosában.
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/06

Bence by

Számunkra a nyár legizgalmasabb része, hogy felkészülünk az őszi szezonra, amikor is debütálnak majd az új dekorok. Erről a Rólunk rovatban olvashattok, de most is hoztunk nektek izgalmas programajánlókat, mint például a szentendrei családi futó fesztivált. Emellett megint érdekes cikkeket találtunk, többek között a nyári táborozásokról...
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/05

Bence by

Az elmúlt két hónapban rengeteg minden történt velünk, így kis Lapodánk is háttérbe szorult, viszont egyben picit meg is újul. Bár továbbra is lesznek programajánlók és különböző érdekes cikkek. Viszont a Rólunk rovatban ezentúl még több kulisszatitkot tudhattok meg a munkáinkról, illetve lesz egy-egy akció, vagy kampány is meghirdetve!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/04

Bence by

Kedves Olvasók!
Mostanni számunkban ajánlunk egy világűr-kiállítást, illetve egy állatkerti fotópályázatot. Aztán beszámolunk a BabyZoom újdonságairól, merthogy pár nagyon fontos ötletünket sikerült gyakorlatba ültetni.
Mivel közeledik a húsvét, ezért ajánlunk pár desszert-receptet, majd a gyerekekkel kapcsolatosan lesz szó arról, hogy mi szükséges az érvényesüléshez, illetve, hogy mi állapítható meg egy gyerek által rajzolt családiképről.
Read more...

Bérelhető műtermek

Bence by

Ahogy ígértük, bemutatjuk azokat a műtermeket, ahol mostantól kezdve előzetes időpont egyeztetéssel tudtok fotózásokon részt venni.
Április 19-ig felhasznált rendelések esetén az alapcsomag árát megfelezzük!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/03

Bence by

Ismét egy izgalmas hónapot tudhatunk magunk mögött, de ezúttal sem hátra, sokkal inkább előre tekintünk! Hiszen itt a tavasz, aminek apropóján ajánljuk, hogy mozduljatok ki a szabadba! Készülünk egy újabb tavaszi fotózással is! Aztán lesz szó meseolvasásról, tanulócsoportokról és a gyerekek fantáziáját serkentő szerepjátékokról!
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/02

Bence by

Alig kezdődött el az év, máris belevettük magunkat a munkába. Elsőként egy remek tavaszindító akciót találtunk ki!
Természetesen most is lesznek jó kis programajánlóink. Például, egy extrém olcsó szabadulószobát kamaszoknak vagy, hogy hová érdemes ilyen időben kirándulni menni?
Aztán lesz szó arról is, hogy hogyan sikerült egy intézménybe integrálni hátrányos helyzetű gyerekeket az egészségesek közé? Hogyan viszonyuljunk a félévi bizonyítvánnyal hazaérkező gyerekekhez? Illetve egy pozitív példa háttere a gyermekvédelmi rendszerből.
Kellemes olvasást kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/01

Bence by

Visszatértünk! Egy kicsit elhavazódtunk a tavalyi év utolsó pár hetében, ezért sajnos a Lapoda elkészülése is kimaradt, de természetesen nem hagytuk abba!
Így az évindító számba írtunk egy rövid összefoglalót a 2018-as esztendőről. Természetesen a programajánlónk sem marad ki. Ezúttal a téli sportok szerelmeseinek kedvezünk!
Ugyanis lesz Téli Sportágválasztó, ahol a legnépszerűbb sportok próbálhatóak ki, ha egy kis mozgással szeretnétek ezekben a hideg időkben felmelegedni. Ha esetleg zárt helyiséget választanátok, de nem akartok otthon maradni, akkor a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítást ajánljuk!
Olvasnivalóként lesz cikk az ovis délutáni alvásról, az újévi fogadalmakról, valamint egy interjút is ajánlunk egy igazán nagy családos anyukával.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...
Subscribe to this RSS feed