BabyZoom – Gyereklapoda 19/01

Bence by

Visszatértünk! Egy kicsit elhavazódtunk a tavalyi év utolsó pár hetében, ezért sajnos a Lapoda elkészülése is kimaradt, de természetesen nem hagytuk abba!
Így az évindító számba írtunk egy rövid összefoglalót a 2018-as esztendőről. Természetesen a programajánlónk sem marad ki. Ezúttal a téli sportok szerelmeseinek kedvezünk!
Ugyanis lesz Téli Sportágválasztó, ahol a legnépszerűbb sportok próbálhatóak ki, ha egy kis mozgással szeretnétek ezekben a hideg időkben felmelegedni. Ha esetleg zárt helyiséget választanátok, de nem akartok otthon maradni, akkor a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítást ajánljuk!
Olvasnivalóként lesz cikk az ovis délutáni alvásról, az újévi fogadalmakról, valamint egy interjút is ajánlunk egy igazán nagy családos anyukával.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/10

Bence by

Lassan az időjárás is felveszi az őszi ritmust, mi meg már bele is vágtunk, egyenesen a közepébe. Megkezdődött a sulis/ovis fotószezon és a legnagyobb projekt fotózásával és képfeldolgozásával már kész is vagyunk, erről írtunk egy rövid beszámolót. Őszi programajánlónak vártúrákat, és egy igazi vidék-hangulatú disznótoros fesztivált ajánlunk. Blogajánlóban annak jártunk utána, hogy mit kell tudni az iskolaérettségről, valamint, hogy az állatok milyen hatással vannak a gyermekek szocializációjára! Kellemes olvasást kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/09

Bence by

VISZLÁT NYÁR!
A suli elkezdődött – a legtöbb szülő nagy örömére. Viszont ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem kell otthon a gyermekekkel foglalkozni. A suliban felhalmozódott energiát és feszültséget valahogy le kell vezetni. Erre is adunk ötletet, illetve ezzel kapcsolatosan ajánlunk egy cikket.
De írunk arról is, hogy mik az őszi terveink, illetve beszámolunk egy igazán különleges családi fotózásról. Érdemes átolvasni az első őszi számunkat!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/08

Bence by

Elérkeztünk a tizenharmadik lapszámhoz, ami azt jelenti, hogy 1 éves a BabyZoom Gyereklapoda! Szeretnénk megköszönni, hogy olvastok minket, és továbbra is várjuk észrevételeiteket, reagálásotokat a levelekre!
Egy éve gondoltuk úgy, hogy szeretnénk aktívan kommunikálni felétek, valamint tartalmat, információkat megosztani veletek. Hosszú és tartalmas év van mögöttünk, sokat tanultunk mi is és reméljük ti is hasznos dolgokat tudtatok meg a lapodánkból.
Viszont egy év tán nem állunk le, és ezért nézzük is, hogy mit tartogat ez a hónap!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/07

Bence by

Így a nyár közepe felé rengeteg program van, ezért a fő rovatunk a Programtálca lesz! Emellett számos más érdekességgel is szolgálunk. Például szó lesz arról, hogy mire figyeljünk a családi nyaralásokon készülő képek készítésénél. Vagy hogy mit érdemes tudni a gyermekeknek szánt okosórákról? Végül pedig egy új csapattagot is bemutatunk, akivel ugyanúgy találkozhattok a fotózásainkon, mint a frissen elnevezett – de már régóta velünk tartó – Lui plüssmajommal.
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/06

Bence by

Elkezdődött az igazi nyár és lassan az iskolában is beköszönt a szünet. Így az ajánlatunk a következő: új kikapcsolódási lehetőség az Andrássy úton, júniusban Gyerek Sziget minden hétvégén a Hajógyári szigeten és családi nap a sashalmi piacon. Illetve ha már jó idő akkor irány a természetbe… Szabadtéri fotózásra!
Valamint mit csináljon a rengeteg szabadidejével a gyerek? Milyen következményei vannak a negatív beszédnek? Megdöbbentő eredménnyel zárult az IKEA iskolai kísérlete. Apukák! Fontosak vagytok! Az apa–lánya kapcsolatok nyomában.
Read more...

Szabadtéri családfotózás Szentendrén

Bence by

Timiék nevével már többször találkozhattatok az oldalainkon, hiszen rendszeresen visszatérő ügyfeleink, legyen szó műtermi vagy szabadtéri fotózásról. És most mindkettőre sort kerítettek velünk! Ismét volt szülinapos fotózás, valamint kiugrottunk egy szabadtéri fotósorozatért is Szentendrére.
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/05

Bence by

Elérkezett az igazi tavasz, ami lassan már inkább nyár lesz. Megünnepeltük vasárnap az édesanyákat és május utolsó vasárnapján gyermeknap is lesz.
Blogszemlénkben ezúttal az alvással foglalkozunk kicsit bővebben: szó lesz az alvászavarról és az altatásról is…
Valamint moziajánló is lesz és egy verseskötetet is figyelmetekbe ajánlunk!
Programajánlónkban a hétvégére adunk két családi programötletet, és természetesen a gyermeknapra is hozunk programlehetőséget!
Hogy mi történt velünk, arról is írunk, hiszen voltak sűrű napjaink.
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/04

Bence by

Kedves Olvasóink!
Kicsit később, de megjelent a BabyZoom Gyereklapoda ebben a hónapban is! Lesz itt minden, mint a moziban… Zene, könyvek, programok és egyéb érdekességek! Például, hogy a szabadtéri játék hogyan hat a gyerekek fejlődésére! Illetve szeretnénk a figyelmeteket fordítani a TV2 felhívására is!

Read more...
Subscribe to this RSS feed