BabyZoom – Gyereklapoda 19/05

Bence by

Az elmúlt két hónapban rengeteg minden történt velünk, így kis Lapodánk is háttérbe szorult, viszont egyben picit meg is újul. Bár továbbra is lesznek programajánlók és különböző érdekes cikkek. Viszont a Rólunk rovatban ezentúl még több kulisszatitkot tudhattok meg a munkáinkról, illetve lesz egy-egy akció, vagy kampány is meghirdetve!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/04

Bence by

Kedves Olvasók!
Mostanni számunkban ajánlunk egy világűr-kiállítást, illetve egy állatkerti fotópályázatot. Aztán beszámolunk a BabyZoom újdonságairól, merthogy pár nagyon fontos ötletünket sikerült gyakorlatba ültetni.
Mivel közeledik a húsvét, ezért ajánlunk pár desszert-receptet, majd a gyerekekkel kapcsolatosan lesz szó arról, hogy mi szükséges az érvényesüléshez, illetve, hogy mi állapítható meg egy gyerek által rajzolt családiképről.
Read more...

Bérelhető műtermek

Bence by

Ahogy ígértük, bemutatjuk azokat a műtermeket, ahol mostantól kezdve előzetes időpont egyeztetéssel tudtok fotózásokon részt venni.
Április 19-ig felhasznált rendelések esetén az alapcsomag árát megfelezzük!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/03

Bence by

Ismét egy izgalmas hónapot tudhatunk magunk mögött, de ezúttal sem hátra, sokkal inkább előre tekintünk! Hiszen itt a tavasz, aminek apropóján ajánljuk, hogy mozduljatok ki a szabadba! Készülünk egy újabb tavaszi fotózással is! Aztán lesz szó meseolvasásról, tanulócsoportokról és a gyerekek fantáziáját serkentő szerepjátékokról!
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/02

Bence by

Alig kezdődött el az év, máris belevettük magunkat a munkába. Elsőként egy remek tavaszindító akciót találtunk ki!
Természetesen most is lesznek jó kis programajánlóink. Például, egy extrém olcsó szabadulószobát kamaszoknak vagy, hogy hová érdemes ilyen időben kirándulni menni?
Aztán lesz szó arról is, hogy hogyan sikerült egy intézménybe integrálni hátrányos helyzetű gyerekeket az egészségesek közé? Hogyan viszonyuljunk a félévi bizonyítvánnyal hazaérkező gyerekekhez? Illetve egy pozitív példa háttere a gyermekvédelmi rendszerből.
Kellemes olvasást kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/01

Bence by

Visszatértünk! Egy kicsit elhavazódtunk a tavalyi év utolsó pár hetében, ezért sajnos a Lapoda elkészülése is kimaradt, de természetesen nem hagytuk abba!
Így az évindító számba írtunk egy rövid összefoglalót a 2018-as esztendőről. Természetesen a programajánlónk sem marad ki. Ezúttal a téli sportok szerelmeseinek kedvezünk!
Ugyanis lesz Téli Sportágválasztó, ahol a legnépszerűbb sportok próbálhatóak ki, ha egy kis mozgással szeretnétek ezekben a hideg időkben felmelegedni. Ha esetleg zárt helyiséget választanátok, de nem akartok otthon maradni, akkor a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítást ajánljuk!
Olvasnivalóként lesz cikk az ovis délutáni alvásról, az újévi fogadalmakról, valamint egy interjút is ajánlunk egy igazán nagy családos anyukával.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/10

Bence by

Lassan az időjárás is felveszi az őszi ritmust, mi meg már bele is vágtunk, egyenesen a közepébe. Megkezdődött a sulis/ovis fotószezon és a legnagyobb projekt fotózásával és képfeldolgozásával már kész is vagyunk, erről írtunk egy rövid beszámolót. Őszi programajánlónak vártúrákat, és egy igazi vidék-hangulatú disznótoros fesztivált ajánlunk. Blogajánlóban annak jártunk utána, hogy mit kell tudni az iskolaérettségről, valamint, hogy az állatok milyen hatással vannak a gyermekek szocializációjára! Kellemes olvasást kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/09

Bence by

VISZLÁT NYÁR!
A suli elkezdődött – a legtöbb szülő nagy örömére. Viszont ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem kell otthon a gyermekekkel foglalkozni. A suliban felhalmozódott energiát és feszültséget valahogy le kell vezetni. Erre is adunk ötletet, illetve ezzel kapcsolatosan ajánlunk egy cikket.
De írunk arról is, hogy mik az őszi terveink, illetve beszámolunk egy igazán különleges családi fotózásról. Érdemes átolvasni az első őszi számunkat!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/08

Bence by

Elérkeztünk a tizenharmadik lapszámhoz, ami azt jelenti, hogy 1 éves a BabyZoom Gyereklapoda! Szeretnénk megköszönni, hogy olvastok minket, és továbbra is várjuk észrevételeiteket, reagálásotokat a levelekre!
Egy éve gondoltuk úgy, hogy szeretnénk aktívan kommunikálni felétek, valamint tartalmat, információkat megosztani veletek. Hosszú és tartalmas év van mögöttünk, sokat tanultunk mi is és reméljük ti is hasznos dolgokat tudtatok meg a lapodánkból.
Viszont egy év tán nem állunk le, és ezért nézzük is, hogy mit tartogat ez a hónap!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/07

Bence by

Így a nyár közepe felé rengeteg program van, ezért a fő rovatunk a Programtálca lesz! Emellett számos más érdekességgel is szolgálunk. Például szó lesz arról, hogy mire figyeljünk a családi nyaralásokon készülő képek készítésénél. Vagy hogy mit érdemes tudni a gyermekeknek szánt okosórákról? Végül pedig egy új csapattagot is bemutatunk, akivel ugyanúgy találkozhattok a fotózásainkon, mint a frissen elnevezett – de már régóta velünk tartó – Lui plüssmajommal.
Read more...
Subscribe to this RSS feed