Bence

Bence

Website URL:

BabyZoom – Gyereklapoda 19/01

Published in Blog a gyerekfotózásról

Visszatértünk! Egy kicsit elhavazódtunk a tavalyi év utolsó pár hetében, ezért sajnos a Lapoda elkészülése is kimaradt, de természetesen nem hagytuk abba!
Így az évindító számba írtunk egy rövid összefoglalót a 2018-as esztendőről. Természetesen a programajánlónk sem marad ki. Ezúttal a téli sportok szerelmeseinek kedvezünk!
Ugyanis lesz Téli Sportágválasztó, ahol a legnépszerűbb sportok próbálhatóak ki, ha egy kis mozgással szeretnétek ezekben a hideg időkben felmelegedni. Ha esetleg zárt helyiséget választanátok, de nem akartok otthon maradni, akkor a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítást ajánljuk!
Olvasnivalóként lesz cikk az ovis délutáni alvásról, az újévi fogadalmakról, valamint egy interjút is ajánlunk egy igazán nagy családos anyukával.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/10

Published in Blog a gyerekfotózásról

Lassan az időjárás is felveszi az őszi ritmust, mi meg már bele is vágtunk, egyenesen a közepébe. Megkezdődött a sulis/ovis fotószezon és a legnagyobb projekt fotózásával és képfeldolgozásával már kész is vagyunk, erről írtunk egy rövid beszámolót. Őszi programajánlónak vártúrákat, és egy igazi vidék-hangulatú disznótoros fesztivált ajánlunk. Blogajánlóban annak jártunk utána, hogy mit kell tudni az iskolaérettségről, valamint, hogy az állatok milyen hatással vannak a gyermekek szocializációjára! Kellemes olvasást kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/09

Published in Blog a gyerekfotózásról

VISZLÁT NYÁR!
A suli elkezdődött – a legtöbb szülő nagy örömére. Viszont ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem kell otthon a gyermekekkel foglalkozni. A suliban felhalmozódott energiát és feszültséget valahogy le kell vezetni. Erre is adunk ötletet, illetve ezzel kapcsolatosan ajánlunk egy cikket.
De írunk arról is, hogy mik az őszi terveink, illetve beszámolunk egy igazán különleges családi fotózásról. Érdemes átolvasni az első őszi számunkat!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/08

Published in Blog a gyerekfotózásról

Elérkeztünk a tizenharmadik lapszámhoz, ami azt jelenti, hogy 1 éves a BabyZoom Gyereklapoda! Szeretnénk megköszönni, hogy olvastok minket, és továbbra is várjuk észrevételeiteket, reagálásotokat a levelekre!
Egy éve gondoltuk úgy, hogy szeretnénk aktívan kommunikálni felétek, valamint tartalmat, információkat megosztani veletek. Hosszú és tartalmas év van mögöttünk, sokat tanultunk mi is és reméljük ti is hasznos dolgokat tudtatok meg a lapodánkból.
Viszont egy év tán nem állunk le, és ezért nézzük is, hogy mit tartogat ez a hónap!
Read more...
Subscribe to this RSS feed