Bence

Bence

Website URL:

BabyZoom – Gyereklapoda 19/03

Published in Blog a gyerekfotózásról

Ismét egy izgalmas hónapot tudhatunk magunk mögött, de ezúttal sem hátra, sokkal inkább előre tekintünk! Hiszen itt a tavasz, aminek apropóján ajánljuk, hogy mozduljatok ki a szabadba! Készülünk egy újabb tavaszi fotózással is! Aztán lesz szó meseolvasásról, tanulócsoportokról és a gyerekek fantáziáját serkentő szerepjátékokról!
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/02

Published in Blog a gyerekfotózásról

Alig kezdődött el az év, máris belevettük magunkat a munkába. Elsőként egy remek tavaszindító akciót találtunk ki!
Természetesen most is lesznek jó kis programajánlóink. Például, egy extrém olcsó szabadulószobát kamaszoknak vagy, hogy hová érdemes ilyen időben kirándulni menni?
Aztán lesz szó arról is, hogy hogyan sikerült egy intézménybe integrálni hátrányos helyzetű gyerekeket az egészségesek közé? Hogyan viszonyuljunk a félévi bizonyítvánnyal hazaérkező gyerekekhez? Illetve egy pozitív példa háttere a gyermekvédelmi rendszerből.
Kellemes olvasást kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/01

Published in Blog a gyerekfotózásról

Visszatértünk! Egy kicsit elhavazódtunk a tavalyi év utolsó pár hetében, ezért sajnos a Lapoda elkészülése is kimaradt, de természetesen nem hagytuk abba!
Így az évindító számba írtunk egy rövid összefoglalót a 2018-as esztendőről. Természetesen a programajánlónk sem marad ki. Ezúttal a téli sportok szerelmeseinek kedvezünk!
Ugyanis lesz Téli Sportágválasztó, ahol a legnépszerűbb sportok próbálhatóak ki, ha egy kis mozgással szeretnétek ezekben a hideg időkben felmelegedni. Ha esetleg zárt helyiséget választanátok, de nem akartok otthon maradni, akkor a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítást ajánljuk!
Olvasnivalóként lesz cikk az ovis délutáni alvásról, az újévi fogadalmakról, valamint egy interjút is ajánlunk egy igazán nagy családos anyukával.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 18/10

Published in Blog a gyerekfotózásról

Lassan az időjárás is felveszi az őszi ritmust, mi meg már bele is vágtunk, egyenesen a közepébe. Megkezdődött a sulis/ovis fotószezon és a legnagyobb projekt fotózásával és képfeldolgozásával már kész is vagyunk, erről írtunk egy rövid beszámolót. Őszi programajánlónak vártúrákat, és egy igazi vidék-hangulatú disznótoros fesztivált ajánlunk. Blogajánlóban annak jártunk utána, hogy mit kell tudni az iskolaérettségről, valamint, hogy az állatok milyen hatással vannak a gyermekek szocializációjára! Kellemes olvasást kívánunk!
Read more...
Subscribe to this RSS feed