Fényképes ajándékok

Fotókönyvek

Mára 95%-ban kiszorította a hagyományos albumokat. Sok cég online felületet is biztosít a fotókönyvek elkészítéséhez. Aki készített már ilyet, tudja, mennyi idővel és szerkesztéssel jár az elkészítése. 

 

Bővebben

Fényképes naptárok több méretben

Fényképes falinaptárok

Egész évben csodálhatóak a gyerekfotók, ráadásul minden hónapban más képek kerülnek előtérbe.

Bemutatjuk, hogy milyen elrendezésben és milyen stílusokban választhattok naptárat. A felsorolás alján az elkészítési árak találhatóak. 

Az egyik legjobb karácsonyi ajándék!

Bővebben

Fényképes bögre készítése

Nincs annál bosszantóbb, amikor a szép ajándékba kapott bögréről, használat közben elkezd kopni a fotó. Nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen hosszas keresgélés és tesztelés után megtaláltuk a legjobb minőségű bögréket a piacon. Nézd meg milyen ötleteink vannak, hogy az ajándékbögre még emlékezetesebb legyen!

A nálunk rendelhető bögrék bírják a napi használatot. Lehet mikrózni, kakaóívással tesztelni, mosogatógépben akár naponta elmosni, évek múlva is szép marad a fotó. 

Bővebben

Vászonképek gyerekfotókból

Ha szeretnéd feldobni a gyerekszobát, vagy a nappalit, akkor a vászonképet neked találtuk ki! Egy jól kitalált vászonkép installáció, sokkal több mint fotó. Nézd meg hogyan készül, és milyen ötleteink vannak, hogy felfrissítsük a lakásod! 

Bővebben