Kismamafotózása formálódó pocakokért

A várakozás ideje ez, de egy gyorsan múló időszak ami tele meglepetéssel és különleges érzésekkel. A gyerekfotózás legkönyebb része, amikor a pici anya pocijában van még. Leírhatatlan pillanatok ezek egy nő életében. Van, akinek többször is megadatik. Ha szavakkal nem is, de profi fotókkal megőrizhetjük az emlékét. Hozd a párodat is a fotózásra! Ja és ha már van kis ruci, vagy kis cipő, az is legyen nálatok. A fotózás alatt át is öltözhettek!

Juhász Tamás

Kismamafotó galéria

VisszajelzésekEzekért a sorokért dolgozunk...

Szia Tamás, nagyon köszönjük, hogy elkészítetted ezeket a remek fotókat! Annyira jók lettek, nem is gondoltam volna – ez az én kishitűségem miatt van, és nem Neked szól :)
Még egyszer nagyon köszönjük a munkátokat, és nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk. Azt hiszem legközelebb is eljövünk! Hátha akkor már hajlandó lesz Kristóf is többet nevetni!
 

Dénes és Andi

Most néztük meg a képeket, valami fantasztikusan jól sikerültek!!!! Nagyon köszönjük! Nem véletlenül járunk vissza Hozzátok :-)
Daniról azt hittük, hogy majd nem lesznek jó képek, mert mindig sírt, mikor nem volt cumi a szájában, és mégis, nagyon szuperek lettek!

Reni, Zoli és a három gyerek

A fényképezésen nagyon jól éreztük magunkat, nagyon kedvesek voltatok, és jó volt ilyen vidám hangulatban a fotózás. Szerintem máskor (pl. jövőre) is szívesen elmegyünk hozzátok, ha megint lesz ilyen akciótok, mert őszintén meg kell mondjam, hogy a teljes árat sajnos nem tudjuk kifizetni, mert az túl sok lenne számunkra. Bízom benne, hogy a  hírlevelet olvasva, majd találunk hasonló akciót!
Remélem, most már végeztetek a sok fényképezéssel és képretusálással és végre élvezhetitek a karácsonyt! :-)

Kinga
Időpont foglalás: 06 20 445 8595

Tudnivalók egyéni megrendelőknek

Gyakran ismételt kérdések

Milyen kortól érdemes részt venni a babafotózáson? 1 hónapos kortól 10 éves korig bárki részt vehet babafotózáson. Egyedül, vagy akár testvéreivel együtt.   Mi történik, ha kicsi babánk végig alussza a fotózást? A fotós...

23-09-2016Hasznos tudnivalók fotózáshoz

Olvass tovább...

Mire számíthatsz a fotóstúdióban?

Miután leparkoltatok a studió előtt, segítünk becuccolni. A gyerekek először alkalmazkodnak az új helyszínhez, ebben játékokkal kedves ötletekkel segítünk. Lesz egy hely számotokra, ahol a csomagokat, játékokat, ruháitokat lepakolhatjátok. Általában...

02-03-2016Hasznos tudnivalók fotózáshoz

Olvass tovább...

Hogyan készülj fel a fotózásra?

Itt olyan írásokat gyűjtöttünk össze, melyekkel azoknak szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, akik először készülnek fotóstúdióba, vagy elsőnek vesznek részt az egész családdal vagy a gyerekekkel, babával profi fotózáson.

02-03-2016Hasznos tudnivalók fotózáshoz

Olvass tovább...

Aktuális & BlogLegyél képben velünk!

BabyZoom – Gyereklapoda 18/10

BabyZoom – Gyereklapoda 18/10


Lassan az időjárás is felveszi az őszi r…

BabyZoom – Gyereklapoda 18/09

BabyZoom – Gyereklapoda 18/09


VISZLÁT NYÁR! A suli elkezdődött – a le…

BabyZoom – Gyereklapoda 18/08

BabyZoom – Gyereklapoda 18/08


Elérkeztünk a tizenharmadik lapszámhoz, …

BabyZoom – Gyereklapoda 18/07

BabyZoom – Gyereklapoda 18/07


Így a nyár közepe felé rengeteg program …

További érdekességek...

Ajándékkupon


Egy praktikus ajándék minden kisgyermekes család számára!

Rendeled meg most:
Juhász Tamás: 06/20/ 445 8595

Időpontfoglalás

A karácsony egy kiemelt ünnepi időszak, ilyenkor átlagon felüli a fotózásra jövő családok száma. Ha Te is szeretnél ilyenkor fotózásra jönni, javasoljuk, hogy mihamarabb, akár már ősszel foglalj időpontot!
Juhász Tamás
06 / 20 /445 8595

Hol vagyunk?Megmutatjuk a legrövidebb utat a stúdiónkba

 

Gyerekfotózás időpontegyeztetés

Megközelítés

Autóval a Veres Péter úttól 1 percre. M0-ás 3 perc. Zugló, Mátyásföld, Csömör karnyújtásnyira. Tömegközlekedéssel a legkényelmesebb az 5 perc sétányira levő Ilonatelep HÉV megállónál leszállni. 

Műterem címe

BabyZoom Gyerekfotoda
Budapest, XVI. 1164, Garmada u. 6. 
Időpont foglalás: 06 20 445-8595 

Nézd meg térképen!