KARÁCSONYI FOTÓZÁSOK A BABYZOOM GYEREKFOTODA STÚDIÓJÁBAN!

Bence by

Ahogy rövidülnek a napok, szomorkásabb az idő, egyre inkább vágyódunk a kellemes meleg otthoni hangulatra. Ilyenkor ideálisak a körülmények a karácsonyi családi képek készítésére is.
Vadonatúj, XVI kerületi tágas stúdiónkban mi is elkészültünk a karácsonyi hangulatokkal, várjuk és visszavárjuk azokat, akik idén sem szeretnének karácsonyi fényképes ajándékok nélkül ünnepelni. Mivel idén sok oviban és suliban nem volt lehetőség karácsonyi gyerekfotózásra, ezért felkészültünk a szokásosnál nagyobb érdeklődésre.

Jó hír, hogy nem kell máshoz igazodni, gyorsan tudunk időpontot adni! Jöhettek munka után, vagy hétvégén is. Tágas helyen egyszerre több dekorból is tudtok választani, minden esetben a hátterek lehetnek többszereplősek, nemcsak a gyerekekről készülnek képek. Hozzánk nyugodtan elhozhatod a nagymamát is.
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 20/08

Bence by

Kedves Olvasóink!

A mostani lapszámban az örökbefogadás témakörét hozom, ami ugyan megosztó, de pont ezért kell beszélni róla. Először is mutatom egy cikken keresztül, hogyan működik hazánkban jelenleg egy örökbefogadási folyamat. Ezt követően egy történetet olvashattok, végül pedig az abortusz témáját boncolgató cikket ajánlok, amely objektíven igyekszik feltárni a pro és kontra érveket.

Ezúttal is tartsatok velem!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 20/02

Bence by

Kedves Olvasóink!

Igen, igen, tudom... A februári lapodánk megint kimaradt, pedig ráadásul még össze is állítottam csak végül a hirtelen ránk szakadt teendők miatt a kiküldés elmaradt... de magyarázkodás helyett inkább elmesélem mi tartott lázban bennünket az elmúlt hetekben: az, hogy képzeljétek, elköltöztünk irodával, stúdióval együtt!

Így hát a lapoda elmaradt, de ezzel szemben most örömmel jelenthetem be, hogy:
Az új címünk: 1165 Budapest, Újszász u. 45/b/T. :)

Hoztam egy kis térképet, de telefonon is szívesen elnavigálunk Titeket.


Remélem itt is sokszor találkozunk!

Emellett azért több más érdekességet is mutatok nektek, például egy cikket az életrevaló rugalmas gyerekekről, bemutatok egy új szolgáltatót a Happys-t, akik koraszülötteknek terveznek kisruhákat, és emellett inkubátorvásárláshoz is segítséget nyújtanak a kórházaknak. Lapodánk végén pedig debütál egy új, interaktív rovat is, amelyben rátok is számítok!

Ezúttal is tartsatok velem!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 20/01

Bence by

Kedves Olvasóink!

Az új évtized első Lapodájának indításaként először is szeretnénk kedves megrendelőinknek és családjuknak nagyon sikeres, gyerekkacajban gazdag, boldog új évet kívánni a BabyZoom Gyerekfotoda csapata nevében!

Végre visszatér a kis online magazinunk. Be kell vallanunk, hogy nekünk is hiányzott már, de hála Istennek, annyira sűrű volt az év vége, hogy a lapodára már nem jutott idő.

Na de nézzük, mivel foglalkozunk az első számunkban (azonkívül, hogy lerántjuk a leplet az egyik idei újdonságunkról, meg hogy beszámolunk egy picit a tavaly év végéről…)

Blogszemlénkben az általános iskola utáni továbbtanulás kérdésével foglalkozó cikket hozunk elsőnek, majd mutatunk egy írást azzal kapcsolatosan, hogy milyen jelentősége van a szülő-gyermek közti kommunikációnak illetve arra is próbáltunk tippeket találni, hogy mik a főbb szempontok a gyermekeknek adott zsebpénzt illetően.

A programajánlónkban a MüPa programlistáját találhatjátok, illetve egy családcentrikus téli bakancslistát: hogyan töltsetek együtt minőségi időt tartalmas programok keretében.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/09

Bence by

Végre belevágtunk az év végi nagy intézményfotózások kalandjába!
Egy kisebb bölcsis bemelegítő után egyből Budapest legnagyobb iskolájába mentünk fotózni! Többek között erről is szó lesz ehavi lapodánkban. Emellett foglalkozunk az elkényeztetés témájával illetve azzal, hogy sok szülő miért küldi el betegen is a gyermekét iskolába...
Végül találtunk egy cikket, ami sorra veszi, hogy milyen különórákra és sportedzésekre van lehetőség a gyerekeket beíratni.
Ajánlunk emellett túrázást és bábszínházat is.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/08

Bence by

Vége a nyárnak, és kezdődik máris az év végi nagy hajtás – legalábbis nálunk. De ennek még vannak előkészületei, addig is egy remek
kampányt találtunk ki nektek. Ezenkívül olvashattok érdekes cikkeket a gyereknevelési szokásokról
– nevelési rendszer vagy teljes szabadság? Aztán arról is szó lesz, hogy min múlik igazából egy gyermek sikere az életben? Avagy mi a siker záloga: IQ vs. EQ.
Illetve most sem maradtunk programajánló nélkül: hétvégi kikapcsolásként nézzetek meg a gyerekekkel egy Dinó-parkot.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/07

Bence by

Rendhagyó módon bepillantást engedünk egy kicsit a magánéletünkbe és megmutatjuk, hogy a BabyZoom csapata hogyan töltötte a nyári szabadságát.
Megtudhatjátok, hogy a versenysport milyen hatással van a gyermekek fejlődésére és pontosan milyen készségeket is fejlesztenek. Majd egy írás arról, hogy a kamaszok ahogy egyre önállóbbak lesznek, a szülők egyre frusztráltabbá válhatnak. Hogy ennek mi az oka az is kiderül, és még ötletet is adunk a megoldáshoz!
Hamarosan nemcsak az iskola, de az óvoda is elkezdődik majd a nyár végével, és azoknak a gyerekeknek, akik először lépik át e bűvös intézmény kapuit, bizony hozzá kell szokniuk bizonyos dolgokhoz. A beszoktatásról kérdeztek egy gyermekpszichológust.
Dínókiállítás nyílt Budapesten, ráadásul extra olcsón, kisgyerekes családoknak kifejezetten tudjuk ajánlani. De a nagyobbakra is gondoltunk és ajánlunk egy remek kikapcsolódási lehetőséget: segway túra Budapest belvárosában.
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/06

Bence by

Számunkra a nyár legizgalmasabb része, hogy felkészülünk az őszi szezonra, amikor is debütálnak majd az új dekorok. Erről a Rólunk rovatban olvashattok, de most is hoztunk nektek izgalmas programajánlókat, mint például a szentendrei családi futó fesztivált. Emellett megint érdekes cikkeket találtunk, többek között a nyári táborozásokról...
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/05

Bence by

Az elmúlt két hónapban rengeteg minden történt velünk, így kis Lapodánk is háttérbe szorult, viszont egyben picit meg is újul. Bár továbbra is lesznek programajánlók és különböző érdekes cikkek. Viszont a Rólunk rovatban ezentúl még több kulisszatitkot tudhattok meg a munkáinkról, illetve lesz egy-egy akció, vagy kampány is meghirdetve!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/04

Bence by

Kedves Olvasók!
Mostanni számunkban ajánlunk egy világűr-kiállítást, illetve egy állatkerti fotópályázatot. Aztán beszámolunk a BabyZoom újdonságairól, merthogy pár nagyon fontos ötletünket sikerült gyakorlatba ültetni.
Mivel közeledik a húsvét, ezért ajánlunk pár desszert-receptet, majd a gyerekekkel kapcsolatosan lesz szó arról, hogy mi szükséges az érvényesüléshez, illetve, hogy mi állapítható meg egy gyerek által rajzolt családiképről.
Read more...
Subscribe to this RSS feed