Gyerekfotózási kupon ajándékba, és amikor az ajándékozott ismét ajándékoz.

Bence by Written by 

Egy üzleti reggelin összefutottam Gergővel, aki nagy ajándék keresésben volt, mivel öccse hamarosan apa lesz. Végül tőlem kért egy három alkalmas gyerekfotózási kupont, amit a gyermek megszületésétől kezdve egy éven belül lehet felhasználni.
A várandós sógornő és a jövendőbeli apuka nagyon örült az ajándéknak, de közben közölték velem, hogy van egy kedves ismerős családjuk, akiknél szintén van egy kisgyerek. Arra gondoltak, hogy őket is elhívnák a fotózásra, és erre én is rábólintottam, hiszen remek ötlet két kis lurkóról fotókat készíteni.

A megajándékozott család pedig kifizette a barátaikról készült sorozat árát, akik így teljesen ingyen vehettek részt a fotózásunkon. Örülök, hogy a jószívűség és az adakozás ilyen ragályos tud lenni, és hogy egyre népszerűbb. Megfigyelésem alapján azt mondhatom, hogy az elmúlt években egyre többen kérnek tőlünk ajándékkuponokat. S ezzel nem csak barátoknak, ismerősöknek szereznek örömet, de mi is egyre több embert érhetünk el. Slusszpoén: a képeket látva Gergőék magukat is meglepték egy fotózással :)