Magazin gyerekes szülőknek, nem csak gyerekfotózásról 17/01

Bence by Written by 

Kedves Olvasók, Szülőtársak!

Még aktívabban szeretnénk kommunikálni Veletek, ezzel a tartalmas, kis online kiadvánnyal. Célunk, hogy havi megjelenésben szolgáltassunk tartalmat a családoknak:

  • gyermek- és családi eseményekről (Programtálca),
  • BabyZoommal kapcsolatos hírek (Velünk történt),
  • gyerekekkel, gyerekneveléssel kapcsolatos cikkek (Blogszemle),
  • illetve külsős, de érdekes anyagok bemutatása (Ajánlott).

Tudjuk, hogy manapság elég sok helyről gyűjt minndenki információkat, de pont ezért szükségességét is érezzük annak, hogy ezeket a célközönséges információkat szűrjük és egy csokorba gyűjtsük. Viszont szeretnénk ezt interaktívvá tenni, ezért örömmel várjuk a ti téma- és program javaslataitokat is. Ez lesz tehát az új havilapunk a BabyZoom - Gyereklapoda, amely informál, kutat és ajánl nektek, értetek.

1Programtálca

7. Buborékfújó nap - Magitsziget - Augusztus 13.


"Üdv mindenkinek!

Idén ismét megrendezésre kerül az elmúlt években nagy sikert aratott Buborékfújó nap.

Te is unod a szürke hétköznapokat? Gyere,és dobd föl velem a kedved a Margitszigeten!

Úgy érzem nem szabadna belesavanyodnunk az élet forgatagába, így szeretnék mosolyt csalni mindazon embertársaim arcára, kik már nem képesek mosolyogni hétfőnként, vagy nem kacagnak már azon, ha lehorzsolják a térdüket.
Az apró örömök teszik teljessé és széppé az életet, gyere és fújj velem buborékokat, melyek a szivárvány minden színében pompáznak.
Mutassuk meg ezzel, hogy képesek vagyunk összefogni és együtt nevetni az ég felé, apró légbuborékokat lesve! :)
Várok minden fiatalt, vagy fiatal lelkületű embertársamat! ;)

Amit hoznod kell: Bubifújó (nagyobb méretekben is kapható már, de a hagyományossal is szeretettel várlak) és a jókedved, családod, barátaid!"
A részleteket ezen a Facebook-eseményen találjátok: https://www.facebook.com/events/1896133163978978


Újpesti Városnapok

Ajánljuk figyelmetekbe az Újpesti Városnapokat is, amelyet augusztus 24-27. között rendeznek meg Újpesten (1042 Budapest, Szent István tér). Többek között láthathátok a Lúdas Matyi rockoperát, a Budapest Bárt, Király Lindát valamint Korda Györgyöt és Balázs Klárit is. A részletes programlista az alábbi linken található. http://www.ujpest.hu/varosnapok/


2Velünk történt

„Joób Donát és felesége, Réka, idén ünnepelték a tizedik házassági évfordulójukat, amit egy fotósorozattal is megörökítettek. Erről az eseményről már született egy rövidebb bejegyzés, amit ezen a linken érhettek el: http://www.eskuvoifotosoldal.hu/blog/12-egy-evtized-jubileuma.html
De most nem erre szeretnénk összpontosítani. Réka küldött egy nagyon őszinte és megdöbbentő levelet, amelyben leírja, hogy mindig is nagy családról álmodott, de az esküvőjük után kiderült, hogy nem lehet közös gyermekük. Ám a rossz hír ellenére sem adták fel az álmukat, és sok, nehéz küzdelem árán, négy gyönyörű és egészséges gyermeknek adtak életet. Ezt a drámai, de egyben csodálatos történetet ismerhetitek meg első-kézből." Tovább a cikkhez.

3Blogszemle

Régen nyáron a gyerekek fára másztak, a patakparton játszadozva elütötték az időt. Ma viszont rengeteg gyerek és főként tini a kütyük előtt tölti el a nyarat. Mit tehet ilyenkor a szülő? – Ez derül ki a Pán Péter, STOP! blog cikkéből!4Ajánlott

Biztosan Ti is tudjátok, hogy jelenleg több téren jelentős átalakulások zajlanak hazánkban, így az oktatás és a nyugdíjrendszer területén is. A felsőoktatásban az állami finanszírozású képzések fokozatosan háttérbe szorulnak a költségtérítéses helyekkel szemben. Ha szeretnénk, hogy gyermekeink a diákhitel ördögi körét elkerülve, stabil alapokon tudják megkezdeni egyetemi tanulmányaikat, időben előre kell terveznünk és évről évre tudatosan felépítenünk a számukra szükséges anyagi alapokat.

Tudjátok-e, milyen összegre lesz szükség az egyetemi évek finanszírozásához? Szeretnétek-e, hogy ez a keret biztos alapokon, kockázatmentesen létrejöjjön? Ha megoldást kerestek gyermekeitek tudatos elindításában, életkezdésében, örömmel segítek személyes beszélgetés keretében is.
Érdeklődni tudtok a 06-30- 4318059 számon vagy aEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.