BabyZoom – Gyereklapoda 17/02

Bence by Written by 

Üdvözlet a BabyZoom – Gyereklapoda szeptemberi, nyárzáró, ősznyító számában!
Hiszen elkezdődött egy újabb hónap, így a szerkesztőség ismét ötletelt a már második, szeptemberi számhoz. Apropó, szeptember... Elkezdődött az iskola, de azért még néha előfordul egy-egy nyárra emlékeztető nap. Ha pedig ezek éppenséggel hétvégére esnek, akkor azért még érdemes kimozdulni a szabadba. Úgyhogy vágjunk is bele és nézzük mit tartogat a mostani lapszám.

1Programtálca

Ikarus Nap - Mátyásföldi sportpálya - Szeptember 9.

A retro kor és az Ikarus buszok szerelmeseinek ajánljuk figyelmébe a szeptember 9-én megrendezésre kerülő Ikarus napot, a mátyásföldi sportpályán. Gyermekek számára is nagyszerű élmény a régi buszok látványa, hiszen testközelből láthatják azokat a járgányokat, amelyekkel még a nagyszülők, szülők utaztak akár a főváros utcáin, akár az ország különböző főutain. További részletek itt.Interaktív játékkiállítás a Várkert Bazárban.

Keddtől vasárnapig látogatható, állandó kiállítás a Várkert Bazár Testőrpalotájában. A kiállításon a természettel még összhangban élő, a mában kis, eldugott falvakban, nagymamák emlékeiben még töredékeiben létező, gyűjtésekben fellelhető gyermekjátékokat, gyermekéletet mutatjuk be kézműves tárgyakon, fotókon keresztül. További részletek ezen a linken.
2Velünk történt

Fotókönyv
Vége a nyárnak, lementek a nyári, szabadtéri fotózásaink. Van egy kis „szabadidőnk”, amíg elkezdődnek az őszi-téli, iskolai- és óvodai fotózások, ezért meghirdetünk egy rövid határidejű AKCIÓT! Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne visszanézni a nyaraláson készült képeket, de nemcsak úgy egymás után görgetve, hanem mondjuk fotókönyvbe rendezve?

Merthogy sok emlékkel térnek haza a családok a nyaralásból – amelyek a mai digitális világban könnyen megörökíthetőek. De ezt a rengeteg képet miért ne lehetne egy csokorba gyűjteni? De ugye az albumot meg is kell csinálni, és itt kezdődik a bonyodalom. Hiszen kezdődik a suli: tan- és iskolaszer vásárlás mellett kinek marad ideje erre? Igaz, hogy online felületen, viszonylag egyszerűen elkészíthető egy album, de azért az valahogy mégse olyan... Ha érdekel az ajánlat, akkor a részleteit itt találod. FIGYELEM! AZ AKCIÓ SZEPTEMBER 20-ÁIG ÉRVÉNYES!


3Blogszemle

"A gyerekeim annyi mindenben vesznek részt örömmel, hogy egyszerűen nem fér a fejembe, ha a nagycsaládi háztartási munkamegosztás kerül szóba, akkor hová tűnik ez a lelkesedés, hogyan kapcsolnak át a pörgésből gyök kettő sebességbe?" – teszi fel a kérdést a Mom with five blog szerzője, Barbara.
A blog bejegyzés ide kattintva. olvasható.