Logo
Print this page

BabyZoom – Gyereklapoda 17/05

Bence by Written by 

Kedves Olvasó!
Elérkeztünk a BabyZoom – Gyereklapoda idei utolsó számához, hiszen már december van és bizony az adventi időszak kellős közepébe is belecsöppentünk. A decemberi számunkban a programok szempontjából, kicsit mozgalmasabb témákhoz nyúltunk: korcsolyázáshoz ajánlunk egy igazán izgalmas helyszínt, valamint egy játszóházat, ahol a gyerekek is kirúghatnak a hámból.
Mondani sem kell, hogy az év utolsó hónapja tartalmazza a legszebb ünnepet, a Karácsonyt! Ilyenkor mindenki próbál különleges ajándékot - és ezzel együtt örömet és szeretetet - szerezni a családnak, barátoknak. Nos, nekünk igazán van egy jó ajánlatunk ehhez, ezért feltétlenül ajánljuk, hogy olvasd el a Velünk történt rovatot is.

1Programtálca

Jégfolyosó Csepelen

/
A csepeli Jégfolyosó / Fotó: Csepel.info

Tavaly már hallhattatok róla, mi idén fedeztük fel a csepeli Jégfolyosót, amely idén ismét megnyitja kapuit a Szent Imre téren a jégpályát és a mellette levő Jégfolyosót. A területet bővítették is, a jégpálya 25x30 méteres lett a folyosó pedig egy 2,5 méter széles és 150 méter hosszú pálya. A jégpályákat munkanapokon 14-22, hétvégén és munkaszüneti napokon 8-22 között lehet használni. A belépő egységesen 700 forint, a korcsolya bérlés 600 forintba kerül.

LEGO Játszóház a Csepel Plázában

Ki ne szeretné a legót? Örök klasszikus játék, és bizony nem titkolva még a felnőttek is szeretik - amikor a gyerek kibontja az ajándékot, a szülő is játszik vele: kell a segítség a picinek. Ugye ismerős a sztori? Most viszont ideje meglovagolni a lehetőséget, hogy még ajándék vásárlás előtt kipróbálja a gyermek, így az ajándék sem okoz majd csalódást a gyerkőcnek. Ideje tehát meglátogatni a LEGO kiállítást és játszóházat december 1-17. között a csepeli plázában. A kiállítás nyitvatartása megegyezik a plázáéval, a játszóház minden pénteken, szombaton és vasárnap 10:00-18:00 óra között tart nyitva.

2Velünk történt

Ajándékötlet: ajándékozz fotózást/fényképeket
Ha még nem tudod, hogy mit ajándékozz a szüleidnek, családodnak karácsonyra, akkor engedd, kérlek, hogy megosszunk veled egy inspiráló történetet, ami segíthet abban, hogy egy igazán egyedi és különleges ajándékkal lepd meg a szeretteidet!

Ügyfélbeszámoló:

„Mit adjunk szeretteinknek ajándékba? Fogós kérdés, főleg, ha valami igazán különlegessel akarjuk meglepni a családot. Ami elsőre hirtelen beugrott, hogy még úgysincs normális közös fényképem a tesóimmal – de hogy ne csak egy sima szelfi legyen –, jó lenne elmenni velük egy tesós fotózásra... S ahogy a gimnáziumi matektanárom anno megtanította nekem: »Mindig az első megérzésed a helyes megoldás!« És ez most is bejött... Két telefonhívás után azonnal éreztem, hogy ez bizony „ütni fog". A bátyám és nővérem is remek ötletnek vélte a dolgot így kezdődhetett az agyalás a tematikáról. A fekete háttér mellett szerettünk volna valami kreatívabbat, egyedibbet is. Ezért lehetőséget kértünk egy greenboxos fotózásra, aminek nagy előnye, hogy a háttér „eltüntetése" után, már csak fantáziánk szabhat határt annak, hogy milyen világba repítsük el magunkat. Maga a fotózás remek hangulatban telt és egy fárasztóbb munkanap után kifejezetten üdítőhatással bírt. Bár eleinte izgultunk, mert még nem volt alkalmunk ilyen fotózáson részt venni, de ez a fajta drukk hamar feloldódott. Tamás az elméleti ötleteinket kiválóan valósította meg a gyakorlatban, és a kiegészítő gondolatai is nagyban hozzájárultak a csodálatos eredményekhez. Az elegánsabb fekete háttér után jöhetett a még izgalmasabbnak tűnő greenbox fotózás. Bár nem nagyon volt kezdetlegesen elképzelésünk, hogy mégis milyen világba csöppenjünk a feldolgozás után, de a westernes téma mindhármunk érdeklődését felcsigázta. A képek remekül sikerültek és tökéletes választásnak bizonyult karácsonyi ajándéknak. Szüleinket is sikerült lenyűgöznünk a képekkel. Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen élményt!"


3Szponzorált

Ismeritek a Mommy Mia Boxot?
Ha igen, akkor nem is húzom tovább az időt számodra. A téli ajándékdobozt már meg is rendelheted ezen a linken! Ha még nem, akkor kérlek, engedd meg, hogy bemutassam: Egy ajándékdoboz, amely bár elsőre zsákbamacskának tűnik, mégsem az. A doboz tartalma minden negyedévben változik, és úgy állítják össze, hogy a gyermeknek és a szülőnek is legyen benne valami hasznos, aminek örülni tud. A doboznak ugyan ára van, de a benne rejlő meglepetések összértéke minden esetben meghaladja azt. Mindezt úgy, hogy a dobozért tulajdonképpen mozdulnod sem kell: online megrendeled, a futár pedig ingyen kiszállítja neked. De azon kívül, hogy hasznos, még miért ajánljuk neked? Mert azt már elárulhatjuk, hogy ezúttal a dobozban a Generali Biztosító és a BabyZoom Gyerekfotoda közös akciójának köszönhetően egy BabyZoom gyerekfotodába szóló ajándék vouchert is találsz, amely a Generali Biztosító gyermek megtakarítás mellé jár!


4AKCIÓ!

Még nem késő eljönni, sőt jobban meg is éri!
Csütörtökön egy elegáns befejezéssel, a kecskeméti Mercedes gyár óvodájában zártuk az idei óvodai fotózásokat. (Váó)
A sűrű november után most több időnk marad a családi fotózásokra.
Ráadásul hirdetünk is egy igazán pénztárcabarát akciót.
Tudjuk, hogy ilyenkor a családok kiadásai nagyban megnőnek, de azt nem szeretnénk, ha emiatt egy jó hangulatú családi fotózásról le kelljen mondani, hiszen a családi képek a lehető legkedvesebb ajándékok közé tartoznak például a nagyszülők számára.

Akciónk lényege: egy gyermek fotózásának az árát elengedjük.
Ha december 21-ig részt vesztek, Karácsonyig átadjuk a képeket.

Foglalás emailen vagy telefonon!

Gyertek el stúdiónkba gyermek-, és családi fotózásra és egy gyermek fotózásának az árát elengedjük! (Két gyermekes fotózástól)
© 2006-2016 BabyZoom Gyerekfotoda, minden jog fenntartva.