Logo
Print this page

BabyZoom – Gyereklapoda 18/02

Bence by Written by 

Alig kezdődött el 2018, máris február eleje van! Belecsöppentünk a farsang időszakába, így hoztunk is egy jó farsangi program ötletet… Meg lesz egy király vasútmodell kiállítás is! Szülők! Ugye ismeritek a Snapchatet? Gyermekeitek védelme érdekében érdemes minél előbb megismerkedni vele, alább kiderül, hogy miért! Valamint arra is vannak jó tippek, hogy hogyan készítsetek gyors és tápláló reggelit a kölyköknek a korai rohanás közben…

1Programtálca

Farsangi forgatag „Gyere a fényre!” felhívással rendez farsangi forgatagot a Vajdahunyadvárában található Magyar Mezőgazdasági Múzeum. „Tavaszvárás, télűzés, a fény diadal.” Akár a mottója is lehetne az esemény leírásában található mondat a rendezvénynek. A Facebook-eseményben és a weboldalon minden infót megtalálhattok!
Jegyárak: a múzeum belépőjegyével látogatható a rendezvény, de akik jelmezben érkeznek 50% kedvezményt kapnak!

Vasútmodell kiállítás
 Bár már lassacskán a szabadtéri programok látogatásán is el lehet majd gondolkodni, de azért februárban még inkább a beltéri események látogatását érdemes tervezni. Ilyen lehet ez, a XVI. kerületi, vasútmodell kiállítás a Szentmihályi Kulturális Központban, amit az Ezsébetligeti Színház szervez.


2Velünk történt

Újdonságok…
Annak ellenére, hogy az év első hónapjában még nem volt annyi fotózásunk, egyáltalán nem unatkoztunk… Sőt! Sikerült véglegesítenünk a tavaszi óvodai fotózásokhoz a tematikát és a háttereket, de ezekről ennél többet nem árulhatunk el. Viszont a debütálásukról természetesen majd beszámolunk!
Van viszont más, amiről írhatunk: Egy visszatérő családnál kipróbáltunk egy új koncepciót. A lényege, hogy a földön feküdve vettek fel különböző pózokat, amik felülnézetből lettek fotózva. Az eredményt jobbra láthatjátok!

3Blogszemle

Snapchat
Minden szülő számára a gyermeke biztonsága a legfontosabb. Ám a sok esetben előfordul, hogy pont az egyik legveszélyesebb felületen hanyagolják el a csemetéket a szülők: ez pedig az online világ. A Digitális család blog gyűjtötte össze, hogy mire érdemes figyelni a szülőknek, ha a gyermekek – a tinik közében egyre népszerűbb appot – a Snapchatet használják! A cikket itt olvashatjátok: Ezekre figyelj, ha Snapchatel a gyerek!

Gyors reggeli gyerekeknek
Az Okosanyu blog ad pár tippet arra vonatkozóan, hogy a reggeli rohanás közben, milyen pár perces, de mégis tápláló reggelit tudtok adni a gyermekeknek… Anyukáknak kötelező olvasmány! :)
A cikket ezen a linken olvashatjátok!
© 2006-2016 BabyZoom Gyerekfotoda, minden jog fenntartva.