Logo
Print this page

Charlie, az új csapattag

Bence by Written by 

Egy pedálos kisautó kalandos története…
Timi egy facebook csoportban felfedezett egy leharcolt pedálos kocsit a hőskorszakból… Tomi megnézte és bár a valóságban ramatyabb állapotban volt, mint a képeken, mégiscsak úgy gondolta, hogy érdemes megszerezni ezt az igazi gyöngyszemet. A régi tulaj felajánlotta, hogy eltünteti a rozsdafoltokat , így 1-2 alkatrészt szépen újrafújt.
Látszott az autón, hogy hosszú távra tervezték, cserélhető alkatrészekkel, szétszedhető elemekkel, így aztán megvettük.
Amikor megérkezett hozzánk az új szerzemény, észrevettük, hogy az egyik kereke ki van törve, ezt azonnal megjavíttattuk. Ezután darabjaira szedtük, a csavarokat kicseréltük, illetve lefestettük újra, hogy úgy ragyogjon, mint új korában! A fotózáshoz ideálisabb a matt festés, ezért felkutattuk a város egyik grafittis festékboltját, ahol menő matt piros festéket rendeltünk.
Közben elneveztük Charlienak, aki jobbkor nem is csatlakozhatott volna hozzánk, hiszen mostanában elég keresettek a retro kiegészítők.
Már debütált is, de az év végi szezonra készülünk igazán, hiszen jól mutat majd a családi fotózásokon, karácsonyi képeken és az ovikban is. Rendeltünk hozzá csokornyakkendőt, nadrágtartót, menő kalapokat is.
Reméljük, ti is szeretni fogjátok Charliet!
Aki belebotlott: Szabados Timi
Csavarok: Csavar-Ház Csavarkirály
Festék: Újszász festékház
Szerelők: Tuza Gigi, Juhász Tamás, Sárközi Bence
© 2006-2016 BabyZoom Gyerekfotoda, minden jog fenntartva.