Logo
Print this page

BabyZoom – Gyereklapoda 18/07

Bence by Written by 

Így a nyár közepe felé rengeteg program van, ezért a fő rovatunk a Programtálca lesz! Emellett számos más érdekességgel is szolgálunk. Például szó lesz arról, hogy mire figyeljünk a családi nyaralásokon készülő képek készítésénél. Vagy hogy mit érdemes tudni a gyermekeknek szánt okosórákról? Végül pedig egy új csapattagot is bemutatunk, akivel ugyanúgy találkozhattok a fotózásainkon, mint a frissen elnevezett – de már régóta velünk tartó – Lui plüssmajommal.

1Programtálca

Vízicirkusz
A Fővárosi Nagycirkusz világ-körüli járatra invitál legújabb műsorával, melyben a képzelet szárnyán utazva a fantázia világában lehet megtenni egy nagy utazást. Légtornászok, bohócok, állatprodukciók is találhatóak az előadásban, szóval minden adott, ahhoz, hogy egy fergeteges cirkuszi élményben legyen része a nézőknek!

„A vízicirkusz csodás szökőkútjátékával és szemkápráztató lézerfényeivel, a folyamatosan mozgó és átalakuló porondra fellépő artisták hihetetlen mutatványaival egy csodálatos és felejthetetlen showműsorba csábít. Közel háromórás előadás.”
További részletek itt.

Cirkuszok Éjszakája
És ha már cirkuszt csaptunk, akkor folytatjuk is egy másik cirkuszi programmal! Ugyanis lassan már hagyománnyá vált és idén is megrendezik július 14-én a Cirkuszok éjszakáját, amikor is országszerte a cirkuszok kibővített, extra előadással ünnepelnek! A legtöbb program Budapesten és a Balaton környékén várható, úgyhogy, ha arra nyaraltok lehet, hogy kellemes esti program lehet.
További információk az eseményben, valamint ezen az oldalon!


Kertmozi
Este hétre kellemesen lehűl az idő. A Kosztolányi téren található egy kertmozi, ahol vállalható gyerekfilmekkel szórakoztatják a kicsiket, minden kedd este illetve hétfő esténként a szülők találhatnak maguknak filmnézési lehetőséget. Ideális családi program, akár munka után is. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

A moziműsort linken találjátok.

Önállóság
2-3 éveseknek játékpakolás, 4-6 éveseknek beágyazás, 7-9 éves kor körül már ruhahajtogatás, 10 év fölött akár fűnyírás.

Csak néhány példa, hogy milyen otthoni tevékenységbe lehet bevonni a gyermekeket, úgyhogy ne érezzék tehernek, hogy segítenek a szülőknek és még jól is érezzék magukat. Itt egy jó kis összefoglaló táblázat erről!

2Velünk történt

Charlie
Beszereztünk egy retro, de mégis nagyon menő, pedálos kisautót. Alapos felújítás után máris egy fotózás közepén találta magát. De hogy mi is történt vele pontosan, az a legfrissebb blogbejegyzésünkből kiderül!
Kulisszatitkok Charlieról, „akivel” bizonyára idén ti is találkozni fogtok! Charlie története

Vigyorogtató kismajom
Ő itt a mi kis majmunk, aki évek óta rendszeresen segít a fotózásokon a vigyorogtatásban.

A napokban döbbentünk rá, hogy nem volt még neve, pedig hamarosan egy világ-körüli útra is elindul. Volt is pár név ötletünk, de a segítséget kértünk a közösségi médiafelületeinken és megszavaztattuk, hogy milyen nevet kapjon ez a kis plüss majom! Az alábbi ötleteink voltak: Champi, Maki, Lui, Lucky. Végül a Lui név elég fölényes, világbajnokhoz méltó győzelmet aratott, az elejétől kezdve vezette a szavazást!

3Blogszemle

Fotós tippek nyaralásra
Biztos ti is készültök már a nyaralásra. A Happy Family adott olvasóinak tippeket arra vonatkozóan, hogy hogyan készítsenek képeket a nyaralás alatt.

Ebben az összefoglalóban tanácsokat adott cégünk vezető fotósa, Juhász Tamás is.
A tippekért kattintsatok a linkre!

Miért ajánljuk az okosórát gyerekeknek?

A technika látványos fejlődése az egész világ mindennapjaira hatással van, egyre inkább pedig a tinédzserek és kisgyerekek felé nyitva. Azonban sok veszély ellenére, szerencsére a gyermekek biztonságára is fejlesztenek okos eszközöket, így például van már az okosórából gyermekbarát változat. Sokkal praktikusabb, mint az okostelefon. Alsós gyerekek szülei mindenképp olvassátok el cikket, hogy hogyan működik!
© 2006-2016 BabyZoom Gyerekfotoda, minden jog fenntartva.