BabyZoom – Gyereklapoda 19/01

Bence by Written by 

Visszatértünk! Egy kicsit elhavazódtunk a tavalyi év utolsó pár hetében, ezért sajnos a Lapoda elkészülése is kimaradt, de természetesen nem hagytuk abba!
Így az évindító számba írtunk egy rövid összefoglalót a 2018-as esztendőről. Természetesen a programajánlónk sem marad ki. Ezúttal a téli sportok szerelmeseinek kedvezünk!
Ugyanis lesz Téli Sportágválasztó, ahol a legnépszerűbb sportok próbálhatóak ki, ha egy kis mozgással szeretnétek ezekben a hideg időkben felmelegedni. Ha esetleg zárt helyiséget választanátok, de nem akartok otthon maradni, akkor a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítást ajánljuk!
Olvasnivalóként lesz cikk az ovis délutáni alvásról, az újévi fogadalmakról, valamint egy interjút is ajánlunk egy igazán nagy családos anyukával.
Kellemes időtöltést kívánunk!

1Programtálca

Téli Sportágválasztó – Január 19 Itt az alkalom kipróbálni őket! Január 19-én a Vasas Sportcentrumban lehetőség lesz kipróbálni a legnépszerűbb télisportokat. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni a weboldalon lehet: Téli Sportágválasztó. Valamint részletes információk találhatók a Facebook-eseményben.

Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítóhely
Egy érdekes kiállításra bukkantunk. Az MTVA szervezésében a Pollack Mihály téren Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítóhely látogatható január 8-tól keddtől péntekig 9-17 óra, valamint szombaton 10-18 óra között. Az MTVA gyűjteményét bemutató kiállítás során nemcsak megnézni, de kipróbálni is lehet a mára már legendássá vált műsorok kellékeit.
Fotó: mtva.hu
További információk és jegyvásárlás a weboldalon.

2Velünk történt

Ha még nem írtuk volna, akkor most pótoljuk: minden kedves ügyfelünknek és olvasónknak Boldog és Sikeres Új Évet Kívánunk! Számunkra a 2018-as év minden eddiginél jobban sikerült!
És ez az állítás igaz a közösségi média felületeinkre is. Ezen a képen látható az a kilenc kép, ami a legtöbb kedvelést kapta az Instagram oldalunkon!

De más szempontokból is különleges volt: egyrészt a cég tízéves lett, másrészt – hála Istennek – pénzügyileg ismét sikerült túlszárnyalni az előző évet. Köszönhetően lelkes kis csapatunk tagjainak, akik minden erejüket belevetették az év végi nagy projektbe, és természetesen leginkább nektek, megrendelőinknek vagyunk hálásak. Év végén kiküldtünk egy űrlapot, ami alapján visszajelzést kértünk a munkánkkal, termékeinkkel, és csapatunkkal kapcsolatban. Közel 150 visszajelzés érkezett, amit jelentősnek, már-már reprezentatívnak érzünk. Ennek elemzése és kiértékelése zajlik, a következő hetekben közöljük ennek publikus tanulságait.

3Blogszemle

Az ovis délutáni alvásról…
Kötelezhetik-e az óvónők a gyermekeket a délutáni szundira? Egyáltalán szükséges-e ez a lurkóknak?

Egy gyermekjogász most tiszta vizet önt a pohárba, érdemes elolvasni!

Gyerekek és az újévi fogadalmak
Lehet-e komolyan venni egy újévi fogadalmat? Hiszen ilyenkor az emberek többsége olyan ígéretet tesz magának, aminek teljesítése a lehetetlen kategóriát súrolja. Persze vannak kivételek, de többségében elmondható a magyar virtusról, hogy egy-két hónap után egy „áh hagyjuk inkább, majd jövőre…” mondattal elengedik a dolgot. És mint tudjuk, a majd az mindig majd marad. Na de mi van akkor, ha egy kicsit lejjebb adnának az igényekből? Máris nem egy teljesíthetetlen küldetés terhét raknák a saját vállukra, hanem mondjuk egy olyasmit, ami nem jár radikális változással, mégis azért picit jobb emberek lesznek tőle. És ha ebbe mondjuk a gyerkőcöket is belehet vonni, az még inkább motiváló hatással tud bírni.
A cikkben olyan tippeket gyűjtöttek össze, amelyek segíthetnek reális célokat kitűzni. Íme!

Igenanya – Interjú
Manapság egyre inkább elterjedt szokás, hogy a házasságokban a szülők – különböző okokra hivatkozva – alig vagy szinte nem is vállalnak gyermekeket. Sőt a három gyerek már nagycsaládnak számít, többeknek már a kettő is sok. Ez természetesen a népességfogyáshoz is nagyban hozzájárul. Most viszont egy olyan interjút ajánlunk olvasásra, ahol a szülők nem szabtak határt a gyermekáldásnak és tizenegy(!) csemetének adtak életet.

Illésné Krisztina a focicsapatnyi gyermekek édesanyja mesélt arról, hogy mi a titka az igazi nagy család egyben tartásának, és ennyi gyermek felnevelésének. Interjú!