BabyZoom – Gyereklapoda 19/06

Bence by Written by 

Számunkra a nyár legizgalmasabb része, hogy felkészülünk az őszi szezonra, amikor is debütálnak majd az új dekorok. Erről a Rólunk rovatban olvashattok, de most is hoztunk nektek izgalmas programajánlókat, mint például a szentendrei családi futó fesztivált. Emellett megint érdekes cikkeket találtunk, többek között a nyári táborozásokról...

1Rólunk

Családi fotózások
Rendkívül sűrű hónapot hagytunk magunk mögött. Lezárult a júniusi 20%-os kedvezmény kampányunk, akik jelentkeztek, azokkal már zajlanak a részletek egyeztetése és ezúton is köszönjük nekik a bizalmat.
Aztán ha valakinek van kedve nyári, vízpartos, vagy szabadtéri fotózásra, szintén jelentkezhet, hiszen a nyáron még bőven beleférnek a családi fotózások, az őszi intézményi képek előtt.


AbyZoom
Megjelent a legújabb AbyZoom videónk is, amiben betekintést nyerhettek egy külsős helyszíni családi fotózás kulisszái mögé, illetve az anyuka egy rövid interjút is adott közvetlenül a fotózás után.

2Programtálca

Balatoni programok
A Balaton környékén egész nyáron változatos programok várják a turistákat, most pedig egy nagyon részletes programleírást nézhettek át, városokra lebontva, dátumok szerint, akár a nyaralásotok ideje alatt, a hozzátok közeli helyszíneken is.

Nézzétek meg az összeállítást itt!

Családi futóverseny
A Szentendrei Skanzenben idén is családi futófesztivált rendeznek, ahová még lehet nevezni a különböző kategóriákban és távokban. De a szurkolás is remek családi program lehet, érdemes tehát július 14-én elmenni erre a különleges helyszínű futóversenyre. Részleteket itt olvashattok!

Versenykiírást itt találtok.

Nevezési lapot pedig itt. :)

3Terveink

Azt is érdemes még tudni, hogy teljes erőbedobással készülünk az év végi nagy szezonra: a naptárba folyamatosan véssük az új dátumokat! Ha a ti ovitokban/sulitokban szeretnétek őszi/téli/karácsonyi fotózást, ne habozzatok a jelentkezéssel.

Lassan a választható dekoráció is összeáll, de zajlanak még az ötletelések. Apropó, ha nektek is van egy ütős elképzelésetek, osszátok meg velünk válasz e-mailben! Emellett fejlesztjük az új GDPR-rendszerünket is, hogy még biztonságosabban tudjuk kezelni a személyes adataitokat.

4Blogszemle

Fontos téma – Megszokás, gyógyszerek, hőség!
Az alábbi cikk rávilágít arra, hogy a nagy meleg a gyógyszerekre is hatással van, emiatt pedig kellemetlen mellékhatások érthetik azokat, akik kezelés alatt állnak.

Különösen vigyázni kell az antibiotikumokkal, az antihisztaminokkal és a szteroidhormont nem tartalmazó gyulladáscsökkentő gyógyszerekkel.

Gyermeklélek – Honvágy a táborból

A nyári szünidő alatt a gyermekek számára rengeteg tábor elérhető, ezért nagyon fontos, hogy a számukra legideálisabb helyre menjenek táborozni. Az alábbi írásban kiderül, hogy a szülőknek és gyerekeiknek milyen lehetőségeik vannak, illetve tanácsok is olvashatóak benne, ezért érdemes átböngészni.

Nyári munka a nagyobbaknak

A jelenlegi hatályos jogszabályok alapján itthon 16 éves kortól lehet diákmunkát vállalni – szülői beleegyezéssel. A kamaszoknak több szempontból is hasznos lehet a nyári munka. Egyrészt hasznosan töltik a szabadidejüket, ráadásul zsebpénzt kereshetnek és egy egész életre szóló tapasztalatot is kapnak útravalónak. A lenti linken egy gyűjteményt találhattok, hogy országos szinten mely diákszövetkezeteket érdemes megkeresni munkával kapcsolatosan. Link!