BabyZoom – Gyereklapoda 19/08

Bence by Written by 

Vége a nyárnak, és kezdődik máris az év végi nagy hajtás – legalábbis nálunk. De ennek még vannak előkészületei, addig is egy remek
kampányt találtunk ki nektek. Ezenkívül olvashattok érdekes cikkeket a gyereknevelési szokásokról
– nevelési rendszer vagy teljes szabadság? Aztán arról is szó lesz, hogy min múlik igazából egy gyermek sikere az életben? Avagy mi a siker záloga: IQ vs. EQ.
Illetve most sem maradtunk programajánló nélkül: hétvégi kikapcsolásként nézzetek meg a gyerekekkel egy Dinó-parkot.
Kellemes időtöltést kívánunk!

1Rólunk

Emlékeztetésül írjuk, hogy a múlt héten elkezdődött az óvoda/iskola-szezon, aminek apropóján hirdettünk egy pénztárcabarát kampányt, aminek tematikája:
Milyen volt a család 2019. tanévkezdéskor?!
Ennek részletei:
A tanév első hónapjában – tekintettel az iskolakezdés költségeire is – egy különleges minicsomagot ajánlunk, a megszokotthoz képest dupla képmennyiséggel!
Az alapértelmezett 6-8 kép helyett, 12-15 darab digitális képet adunk át, amiknek a tematikája az
óvoda/iskolakezdés, időtartama 30 perc, ára pedig változatlanul 15.000.-Ft.
Szuper natúr – és iskolai témájú háttereink vannak, lehet jönni ünneplőben, ovis hátizsákkal, iskolatáskával, könyvvel vagy kedvenc alvókával,
és legfőképp szülőkkel és tesókkal, hogy mi örökíthessük meg egy életre szóló emlékként, milyen volt a család 2019. tanévkezdésekor!
Akciónk szeptember 30.-ig tart; Helyszíne a 16. kerületi stúdiónk!


Várjuk jelentkezéseteket válasz e-mailben vagy az alábbi telefonszámon:
+36 20 445-8595 (Juhász Tamás)

Közben pedig már célegyenesben az őszi-téli dekor variációink. Ebben a hónapban már használni is tudjuk őket, de képeket még nem tudunk mutatni, azt majd az októberi számunkban láthatjátok ;)

2Programtálca


Dínókiállítás A múlthavi számunkban ajánlottunk egy dinó-kiállítást, most pedig ráakadtunk erre a Dinó-parkra.
Igaz nem Budapesten, hanem annak vonzáskörzetében, Budakeszin található, de egy hétvégi kiruccanás alkalmának tökéletes helyszíne lehet.


..............................................................................
2019/2020-as NEVELÉSI ÉV

Bár még csak most kezdődött el az iskola, biztos akad néhány diák, aki arra kíváncsi, hogy mikor lesz a szünet
– a dátumokat egyébként a legtöbb esetben az első nap közlik a nebulókkal.
De ha esetleg a szülőkig már nem jutott volna el az információ, akkor most itt egy kis segítség több más fontos dátummal együtt.3Blogszemle


GYEREKNEVELÉS EGY MÁSIK KULTÚRÁBAN

Amikor gyermek születik a családba, gyakorlatilag az újszülött körül forog a világ, és általában ez nagyon sokáig így is marad.
De mi a helyzet akkor, ha a szülők kicsit jobban szabadjára engedik a csemetéjüket?
Egy Törökországban élő szülő beszámolója az ottani
MI A LÉNYEG?
Daniel Goleman pszichológus 1955-ben megjelent könyvében azt állította, hogy az érzelmi hányados (EQ) sokkal erősebben befolyásolja a sikeres életet, mint a intelligencia hányados (IQ). Ennek okait fejti ki röviden
ez a cikk.
A BABA TÁNYÉRJA
A megfelelő táplálkozás a gyerekeknél nagyon fontos szerepet játszik a fejlődésük érdekében. Ezért érdemes a „tányér-elvet” követni, amihez ez a cikk ad iránymutatást. Vagy ez.
UTÓNÉV MAGAZIN
Megjelent - és végre stúdiónkba is megérkezett - az Utónév Magazin legelső száma. A lap a népszerű Utónévkönyvek kiadójának magazinja, főszerkesztőjével személyes jó kapcsolatot ápolunk hosszú évek óta.
Az újság célja bemutatni többek között a legnépszerűbb nevek eredetét, jelentését, illetve családcentrikus hírességek is megosztják tapasztalataikat a névadással kapcsolatosan.
Érdekes olvasmány azoknak is akik névadás előtt állnak, ugyanakkor érdemes fellapozni ettől függetlenül is, hisz számtalan gyerekekkel kapcsolatos cikk olvasható benne! Külön élmény - és lassan mondhatni ritkaságnak számít - egy jó minőségű, illatos, kézzel fogható magazint tartani a kezünkben, online tartalom helyett. Oldalain rólunk is olvashattok egy bemutatkozó cikket, valamint sok sok általunk készített fénykép is található benne!
Érdemes belelapozni, kedvcsinálónak már bele is pillanthattok itt és itt!