BabyZoom – Gyereklapoda 20/01

Bence by Written by 

Kedves Olvasóink!

Az új évtized első Lapodájának indításaként először is szeretnénk kedves megrendelőinknek és családjuknak nagyon sikeres, gyerekkacajban gazdag, boldog új évet kívánni a BabyZoom Gyerekfotoda csapata nevében!

Végre visszatér a kis online magazinunk. Be kell vallanunk, hogy nekünk is hiányzott már, de hála Istennek, annyira sűrű volt az év vége, hogy a lapodára már nem jutott idő.

Na de nézzük, mivel foglalkozunk az első számunkban (azonkívül, hogy lerántjuk a leplet az egyik idei újdonságunkról, meg hogy beszámolunk egy picit a tavaly év végéről…)

Blogszemlénkben az általános iskola utáni továbbtanulás kérdésével foglalkozó cikket hozunk elsőnek, majd mutatunk egy írást azzal kapcsolatosan, hogy milyen jelentősége van a szülő-gyermek közti kommunikációnak illetve arra is próbáltunk tippeket találni, hogy mik a főbb szempontok a gyermekeknek adott zsebpénzt illetően.

A programajánlónkban a MüPa programlistáját találhatjátok, illetve egy családcentrikus téli bakancslistát: hogyan töltsetek együtt minőségi időt tartalmas programok keretében.

Kellemes időtöltést kívánunk!

1Rólunk

2019 az egyik legsikeresebb év volt a cégünk történetében, ez pedig motivációt adott arra, hogy 2020-ban még jobban túlszárnyaljuk az előző éveket. Pedig már megszoktuk, hogy az év vége annyira sűrű, hogy még ünnepelni sincs idő. Pedig van mit, és fogunk is, merthogy januárban tartjuk az évzáró, évértékelős, csapatépítős céges partinkat.

Tavaly is rengeteg intézményben megfordultunk, de a jóból sosem elég, még több helyre szeretnénk eljutni a 2020-as évben!

Az új év eleje pedig a tavalyi év feldolgozásával fog telni: statisztikák elemzése, hatékonyság növelésének lehetőségei, a felmerülő problémák megoldása, az esetleges hibák kijavítása valamint ötletelés és felkészülés a tavaszi szezonra. Ugyanis rengeteg tervünk van már most is és ezek csak gyarapodni fognak.

Például, egyre népszerűbbek a szülinapos fotózások, ezért minden hónapban meghirdetünk egy tematikus napot, amikor is az adott hónapban a születésnapos családját várjuk egy speciális ünnepi fotózásra. Amit elárulhatunk még, hogy a már jól bevált mini csomagunk átalakított verzióját kínáljuk a családok számára. A pontos részletek még kidolgozás alatt vannak, de akár már januárban igénybe vehető szolgáltatásról van szó!

Az ezzel kapcsolatos esetleges kérdéseiteket és egyeztetéseket várjuk e-mailben.

2Programtálca

Amíg nem jön a jó idő, addig tudjuk számotokra ajánlani a Művészetek Palotájának programkínálatát, ahol az egész család számára találhattok különböző kulturális eseményeket. Itt!

…vagy…

Mit csináljon együtt a család télen? Csináltak egy bakancslista-összeállítást, amit érdemes megfontolni. Természetesen a havas programokhoz hó is kellene, de található alternatív megoldás is!

3Blogszemle

A TOVÁBBTANULÁS KÉRDÉSE...
A pályaválasztás azért nagy kihívás az általános iskolában végzős diákok és szüleik számára, mert ebben a korban a gyerekekben még nincs meg az a fajta küldetéstudat, amely segíti a megfelelő irányt megtalálni. Ezért sokszor muszáj a szülőnek közbeavatkozni, a kérdés csak az, hogy hogyan. Olvassátok el gondolatébresztőnek szánt cikkünket

A BESZÉLGETÉS HIÁNYA...
Átlagosan napi 7 percet szánnak a szülők arra, hogy beszélgessenek a gyermekeikkel, de vannak akik még ennyit sem – derül ki ebből a cikkből. Pedig téma biztosan akadna bőven, mégis vagy a gyerek nem akar mesélni vagy a szülő nem hallgatja meg. Pedig igenis fontos lenne, ebben az
írásban gyakorlati tanácsok is olvashatóak.

ZSEBPÉNZ ÜGYEK
Gyereknek zsebpénz? Napjainkban már szinte alap, hiszen abban megegyeznek a vélemények, hogy így lehet felkészíteni a gyereket a pénzügyi tudatosságra, azonban a módszerekről már megoszlanak a vélemények. Erről szól ez a cikk!