BabyZoom – Gyereklapoda 20/02

Bence by Written by 

Kedves Olvasóink!

Igen, igen, tudom... A februári lapodánk megint kimaradt, pedig ráadásul még össze is állítottam csak végül a hirtelen ránk szakadt teendők miatt a kiküldés elmaradt... de magyarázkodás helyett inkább elmesélem mi tartott lázban bennünket az elmúlt hetekben: az, hogy képzeljétek, elköltöztünk irodával, stúdióval együtt!

Így hát a lapoda elmaradt, de ezzel szemben most örömmel jelenthetem be, hogy:
Az új címünk: 1165 Budapest, Újszász u. 45/b/T. :)

Hoztam egy kis térképet, de telefonon is szívesen elnavigálunk Titeket.


Remélem itt is sokszor találkozunk!

Emellett azért több más érdekességet is mutatok nektek, például egy cikket az életrevaló rugalmas gyerekekről, bemutatok egy új szolgáltatót a Happys-t, akik koraszülötteknek terveznek kisruhákat, és emellett inkubátorvásárláshoz is segítséget nyújtanak a kórházaknak. Lapodánk végén pedig debütál egy új, interaktív rovat is, amelyben rátok is számítok!

Ezúttal is tartsatok velem!

1Rólunk

Rögtön év elején sikerült megtartani a tavalyi évet összefoglaló - és az idei évet elindító csapatépítőnket. Egy jó hangulatú ebéd keretében összegeztük az elmúlt év tanulságait, megünnepeltük a sikereket és természetesen körvonalakban felvázoltuk a 2020-as terveket is.

Sikereink között könyvelhettük el, hogy a 2015 óta tartó dinamikus megrendelés állomány növekedés tavaly is folytatódott, legjelentősebb mértékben az intézményi fotózások területén. Külön öröm, hogy tavaly 2 új intézmény is megtisztelt a bizalmával, emellett a meglévő partnereinktől újabb rekord rendelések érkeztek! Ezúton is köszönjük nekik, nektek!

Idei terveink részben szokásosak, például a dekorok frissítése, csapatépítés, újabb intézmények meghódítása; de vannak egyenlőre óriási falatnak tűnő álmaink is... Szeretnénk mellette támogatni, hogy a gyerekes szülők szorosabbra tudják fűzni a kapcsolatot a számukra segítséget nyújtó szolgáltató cégekkel.

Képes beszámoló a céges partinkról: itt!

Dekor szempontjából is elárulhatom, hogy például a tavaszi szezonra már most elkezdtünk ötletelni, hogy milyen tematikával készüljünk idén az ovik/sulik számára. Ettől függetlenül kijelenthető az is, hogy a tavalyi „az a téma, hogy nincs téma” remekül bevált Budapest legnagyobb iskolájában, az viszont még nem teljesen egyértelmű, hogy ez más, kisebb intézményekben is beválhat-e. De elképzelhető, hogy ki fogjuk próbálni...

Emellett kicsit részletesebben szeretném elmesélni egy mérföldkövet jelentő tervünket, az új irodába való költözést, ami egyik legfontosabb teendőnk volt az új év(tized) elejére.

Ez a hely már azután lehetőségek sorába került, amikor '19 végén kitűztük, hogy az új évtizedet új helyen szeretnénk kezdeni. Az egyezkedés kicsit hosszabbra nyúlt, mivel több variáció is felmerült, de végül sikerült megtalálnunk a legoptimálisabb megoldást.

A költözés aztán egy pörgős, jó hangulatú szombati napra esett... :)

Itt aztán egy iroda – és egy hozzá tartozó nagy terem lett a miénk, amellyel az a tervünk, hogy több új enteriőrt is berendezünk benne. Természetesen megmaradtak a korábbi dekorációink is, de emellett elkezdtük szépítgetni a termet is. Megvalósítottuk végre egy régi tervünket, egy elegáns fekete hátteret aranyszínű mintával, valamint a fehér téglaháttér mellett most már van egy vagány hagyományos színű téglafalunk is.

És még nem vagyunk kész...

Egyelőre néhány egymás közt küldött werkfotót tudok csak mutatni nektek, ahol még csak készülnek az új falak, de amint minden a helyére kerül, egy külön lapszámban is bemutatom majd az egész új stúdiót. :)

2Programtálca

MÁRCIUS A BARLANGOK HÓNAPJA
Se nem kint, se nem bent... a kampány célja hogy bemutassa és népszerűsítse különleges barlangjainkat. Van Denevérles, túra, és barlangi 3D vetítés is... Nézzétek!


KIRÁNDULJATOK A SZABADBAN, ÉS VIGYETEK EGY MÉHECSKEHOTELT!
Sokat segítetek ezzel Nekik és a természetnek is. A hiedelemmel ellentétben pedig egy ilyen darázsgarázs kihelyezése nem jár veszéllyel, főleg ha a természetben hagyjátok, akkor mindenki csak nyerhet vele. :) Olvassátok el a részleteket itt!


3Blogszemle

KÖLTÖZÉS GYEREKKEL
Jó néhány gondolatot ébresztett a költözésünk, hiszen elég sok teendővel jár. Ha nem iroda költözik, hanem család, akkor különösen fontos hogy figyelembe vegyük a gyerekek igényeit, és érzéseit is, hisz ez nagy változás az életükben. De hogyan is érdemes bevonni a csemetéket ebbe a bonyolult folyamatba? Erre ad tippeket ez a cikk.


RUGALMAS, MAGABIZTOS GYEREKEK
Ahhoz, hogy a gyerekek magabiztos felnőttekké váljanak az évek során, nagyon fontos, hogy bizonyos alapelveket megtanítsunk nekik, ezáltal pedig tisztelettudó, elfogadásra és empátiára képes felnőttek lehetnek, ami fontos kulcs lehet a boldogulásuk szempontjából. De hogy ezt hogyan lehet elérni, erre a kérdésre ad tippeket ez a cikk.


4Szponzorált

BEMUTATJUK A HAPPYS-T! Abban talán egyetérthetünk, hogy az egyik legfontosabb „költözés”, amikor egy új élet az édesanyja pocakjából a nagyvilágba, majd a kórházból haza, az új otthonába kerül. Koraszülötteknél a hazaköltözés a vártnál több ideig tart, és az új családtagnak élete első heteiben orvosi támogatásra van szüksége. Kapcsolatba kerültünk egy remek házaspárral, akik szívükön viselik a legkisebbek családjaik segítését inkubátor programukkal (erről hamarosan több médiában is hallhattok) valamint igényes ruhácskákba öltöztetik a picurokat.

Engedjétek meg hogy bemutassuk: Boldog Róbertet és Boldog B. Katát, a Happys alapítóit.

Két gyermek szüleiként tudják, hogy az igazi csodák, a gyerekek. A Happys-t azokért a családokért hívták életre, akik babáik számára keresik a méretben és minőségben megfelelő ruhadarabokat, kielégítve ezzel egy jelentős piaci igényt. Ruháik már 44-es mérettől kaphatóak. Hiszik és tudják, hogy a legkisebbek a legnagyobb odaadást és gondoskodást érdemlik. Termékeik legfőbb összetevője a szeretet.

Babaruháikat többéves varrótapasztalattal, szigorú minőségi követelmények szerint készítik, szem előtt tartva a praktikumot (gyors, kényelmes öltöztetés) és az esztétikai szempontokat (különleges színek, vidám minták és letisztult darabok).

Emellett odafigyelnek a következőkre is:

- allergénmentes, szín-és formatartó babaruhákat készítenek
- rendkívül jó minőségű, megbízható pamut anyagokat használnak
- a varrásvonalak, a belső címkék eldolgozását, hogy ne irritálják a bőrfelületet
- nikkelmentes patentokat használnak
- kiváló ár-érték arányú termékeket készítenek

Emellett kórházakat, újszülött osztályokat segítenek inkubátor vásárlással, így elmondható, nekik tényleg szívügyeik a legkisebbek!

Szeretettel ajánljuk őket!

Elérhetőségeik:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.happys.hu
Facebook oldal: itt!

LAPODA OLVASÓK, MOST TI JÖTTÖK!

Kedves Olvasóink, engedjétek meg hogy egy újdonságot is hozzak!

A BabyZoom Gyereklapoda ezentúl új rovattal jelentkezik, az interaktivitás növelése érdekében. Minden hónapban felteszek nektek 3 kérdést, ami valamilyen gyerekneveléssel, vagy fotózással kapcsolatos témára fog irányulni. Kérlek titeket válaszoljatok, mindössze néhány percet vesz igénybe.

A kitöltők között ebben a hónapban kisorsolunk egy 8000 Ft értékű Happys utalványt.

A következő lapszámban aztán majd írok majd az eredményről, és az ezzel kapcsolatos gondolatainkról is. :)

A kérdésért kattintsatok ide!