KARÁCSONYI FOTÓZÁSOK A BABYZOOM GYEREKFOTODA STÚDIÓJÁBAN!

Bence by Written by 

Ahogy rövidülnek a napok, szomorkásabb az idő, egyre inkább vágyódunk a kellemes meleg otthoni hangulatra. Ilyenkor ideálisak a körülmények a karácsonyi családi képek készítésére is.
Vadonatúj, XVI kerületi tágas stúdiónkban mi is elkészültünk a karácsonyi hangulatokkal, várjuk és visszavárjuk azokat, akik idén sem szeretnének karácsonyi fényképes ajándékok nélkül ünnepelni. Mivel idén sok oviban és suliban nem volt lehetőség karácsonyi gyerekfotózásra, ezért felkészültünk a szokásosnál nagyobb érdeklődésre.

Jó hír, hogy nem kell máshoz igazodni, gyorsan tudunk időpontot adni! Jöhettek munka után, vagy hétvégén is. Tágas helyen egyszerre több dekorból is tudtok választani, minden esetben a hátterek lehetnek többszereplősek, nemcsak a gyerekekről készülnek képek. Hozzánk nyugodtan elhozhatod a nagymamát is.


Vigyorogtató gondoskodik arról, hogy még a fáradt, félénk, netán akaratos gyerekekről is mosolygós képek készüljenek! Néha nagyobb kihívás, hogy az apukák/anyukák jól érezzék magukat, nálunk ez sem szokott gondot okozni. ? Ügyelünk az egészségre, folyamatosan szellőztetünk, végig maszkban vagyunk, nem használunk kézről-kézre járó kellékeket.

ÜNNEPI CSOMAGÁRAK

Két karácsonyi csomagunkat novemberi foglalással kedvezményes áron kínáljuk, decemberben 20%-kal emelni fogjuk az árakat.

KISKARÁCSONY


félóra karácsonyi fotózás 1 háttérrel, 15 retusált kép 20.000 Ft,

NAGYKARÁCSONY


másfél óra karácsonyi fotózás 2 háttérrel, 60 retusált kép 35.000 Ft.
Hétvégi felár 5.000 Ft, ami teljes egészben levásárolható.

TANÁCS


- Az elegáns, ünnepi ruhák mellett legyen nálatok lazább szett is. Hozd a pizsamádat is, kényelmesen át is tudtok öltözni a fotózás alatt.
- Nyugodtan hozzatok több személyes kelléket, nem kell cipekedni a stúdió előtt kényelmesen tudtok parkolni.

ADD AJÁNDÉKBA!

A fotós csomagokat KUPON formájában ajándékba is adhatod. Tuti örömöt okoz egy kisgyerekes családnak.
Úgyhogy hajrá jelentkezz még ma a +36 70 627-1710 telefonszámon, vagy e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írva!

More in this category: « BabyZoom – Gyereklapoda 20/08