Bence

Bence

Website URL:

BabyZoom – Gyereklapoda 20/01

Published in Blog a gyerekfotózásról

Kedves Olvasóink!

Az új évtized első Lapodájának indításaként először is szeretnénk kedves megrendelőinknek és családjuknak nagyon sikeres, gyerekkacajban gazdag, boldog új évet kívánni a BabyZoom Gyerekfotoda csapata nevében!

Végre visszatér a kis online magazinunk. Be kell vallanunk, hogy nekünk is hiányzott már, de hála Istennek, annyira sűrű volt az év vége, hogy a lapodára már nem jutott idő.

Na de nézzük, mivel foglalkozunk az első számunkban (azonkívül, hogy lerántjuk a leplet az egyik idei újdonságunkról, meg hogy beszámolunk egy picit a tavaly év végéről…)

Blogszemlénkben az általános iskola utáni továbbtanulás kérdésével foglalkozó cikket hozunk elsőnek, majd mutatunk egy írást azzal kapcsolatosan, hogy milyen jelentősége van a szülő-gyermek közti kommunikációnak illetve arra is próbáltunk tippeket találni, hogy mik a főbb szempontok a gyermekeknek adott zsebpénzt illetően.

A programajánlónkban a MüPa programlistáját találhatjátok, illetve egy családcentrikus téli bakancslistát: hogyan töltsetek együtt minőségi időt tartalmas programok keretében.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/09

Published in Blog a gyerekfotózásról

Végre belevágtunk az év végi nagy intézményfotózások kalandjába!
Egy kisebb bölcsis bemelegítő után egyből Budapest legnagyobb iskolájába mentünk fotózni! Többek között erről is szó lesz ehavi lapodánkban. Emellett foglalkozunk az elkényeztetés témájával illetve azzal, hogy sok szülő miért küldi el betegen is a gyermekét iskolába...
Végül találtunk egy cikket, ami sorra veszi, hogy milyen különórákra és sportedzésekre van lehetőség a gyerekeket beíratni.
Ajánlunk emellett túrázást és bábszínházat is.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/08

Published in Blog a gyerekfotózásról

Vége a nyárnak, és kezdődik máris az év végi nagy hajtás – legalábbis nálunk. De ennek még vannak előkészületei, addig is egy remek
kampányt találtunk ki nektek. Ezenkívül olvashattok érdekes cikkeket a gyereknevelési szokásokról
– nevelési rendszer vagy teljes szabadság? Aztán arról is szó lesz, hogy min múlik igazából egy gyermek sikere az életben? Avagy mi a siker záloga: IQ vs. EQ.
Illetve most sem maradtunk programajánló nélkül: hétvégi kikapcsolásként nézzetek meg a gyerekekkel egy Dinó-parkot.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 19/07

Published in Blog a gyerekfotózásról

Rendhagyó módon bepillantást engedünk egy kicsit a magánéletünkbe és megmutatjuk, hogy a BabyZoom csapata hogyan töltötte a nyári szabadságát.
Megtudhatjátok, hogy a versenysport milyen hatással van a gyermekek fejlődésére és pontosan milyen készségeket is fejlesztenek. Majd egy írás arról, hogy a kamaszok ahogy egyre önállóbbak lesznek, a szülők egyre frusztráltabbá válhatnak. Hogy ennek mi az oka az is kiderül, és még ötletet is adunk a megoldáshoz!
Hamarosan nemcsak az iskola, de az óvoda is elkezdődik majd a nyár végével, és azoknak a gyerekeknek, akik először lépik át e bűvös intézmény kapuit, bizony hozzá kell szokniuk bizonyos dolgokhoz. A beszoktatásról kérdeztek egy gyermekpszichológust.
Dínókiállítás nyílt Budapesten, ráadásul extra olcsón, kisgyerekes családoknak kifejezetten tudjuk ajánlani. De a nagyobbakra is gondoltunk és ajánlunk egy remek kikapcsolódási lehetőséget: segway túra Budapest belvárosában.
Read more...
Subscribe to this RSS feed