Bence

Bence

Website URL:

KARÁCSONYI FOTÓZÁSOK A BABYZOOM GYEREKFOTODA STÚDIÓJÁBAN!

Published in Blog a gyerekfotózásról

Ahogy rövidülnek a napok, szomorkásabb az idő, egyre inkább vágyódunk a kellemes meleg otthoni hangulatra. Ilyenkor ideálisak a körülmények a karácsonyi családi képek készítésére is.
Vadonatúj, XVI kerületi tágas stúdiónkban mi is elkészültünk a karácsonyi hangulatokkal, várjuk és visszavárjuk azokat, akik idén sem szeretnének karácsonyi fényképes ajándékok nélkül ünnepelni. Mivel idén sok oviban és suliban nem volt lehetőség karácsonyi gyerekfotózásra, ezért felkészültünk a szokásosnál nagyobb érdeklődésre.

Jó hír, hogy nem kell máshoz igazodni, gyorsan tudunk időpontot adni! Jöhettek munka után, vagy hétvégén is. Tágas helyen egyszerre több dekorból is tudtok választani, minden esetben a hátterek lehetnek többszereplősek, nemcsak a gyerekekről készülnek képek. Hozzánk nyugodtan elhozhatod a nagymamát is.
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 20/08

Published in Blog a gyerekfotózásról

Kedves Olvasóink!

A mostani lapszámban az örökbefogadás témakörét hozom, ami ugyan megosztó, de pont ezért kell beszélni róla. Először is mutatom egy cikken keresztül, hogyan működik hazánkban jelenleg egy örökbefogadási folyamat. Ezt követően egy történetet olvashattok, végül pedig az abortusz témáját boncolgató cikket ajánlok, amely objektíven igyekszik feltárni a pro és kontra érveket.

Ezúttal is tartsatok velem!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 20/02

Published in Blog a gyerekfotózásról

Kedves Olvasóink!

Igen, igen, tudom... A februári lapodánk megint kimaradt, pedig ráadásul még össze is állítottam csak végül a hirtelen ránk szakadt teendők miatt a kiküldés elmaradt... de magyarázkodás helyett inkább elmesélem mi tartott lázban bennünket az elmúlt hetekben: az, hogy képzeljétek, elköltöztünk irodával, stúdióval együtt!

Így hát a lapoda elmaradt, de ezzel szemben most örömmel jelenthetem be, hogy:
Az új címünk: 1165 Budapest, Újszász u. 45/b/T. :)

Hoztam egy kis térképet, de telefonon is szívesen elnavigálunk Titeket.


Remélem itt is sokszor találkozunk!

Emellett azért több más érdekességet is mutatok nektek, például egy cikket az életrevaló rugalmas gyerekekről, bemutatok egy új szolgáltatót a Happys-t, akik koraszülötteknek terveznek kisruhákat, és emellett inkubátorvásárláshoz is segítséget nyújtanak a kórházaknak. Lapodánk végén pedig debütál egy új, interaktív rovat is, amelyben rátok is számítok!

Ezúttal is tartsatok velem!
Read more...

BabyZoom – Gyereklapoda 20/01

Published in Blog a gyerekfotózásról

Kedves Olvasóink!

Az új évtized első Lapodájának indításaként először is szeretnénk kedves megrendelőinknek és családjuknak nagyon sikeres, gyerekkacajban gazdag, boldog új évet kívánni a BabyZoom Gyerekfotoda csapata nevében!

Végre visszatér a kis online magazinunk. Be kell vallanunk, hogy nekünk is hiányzott már, de hála Istennek, annyira sűrű volt az év vége, hogy a lapodára már nem jutott idő.

Na de nézzük, mivel foglalkozunk az első számunkban (azonkívül, hogy lerántjuk a leplet az egyik idei újdonságunkról, meg hogy beszámolunk egy picit a tavaly év végéről…)

Blogszemlénkben az általános iskola utáni továbbtanulás kérdésével foglalkozó cikket hozunk elsőnek, majd mutatunk egy írást azzal kapcsolatosan, hogy milyen jelentősége van a szülő-gyermek közti kommunikációnak illetve arra is próbáltunk tippeket találni, hogy mik a főbb szempontok a gyermekeknek adott zsebpénzt illetően.

A programajánlónkban a MüPa programlistáját találhatjátok, illetve egy családcentrikus téli bakancslistát: hogyan töltsetek együtt minőségi időt tartalmas programok keretében.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Read more...
Subscribe to this RSS feed