Fotós csomagokVálaszd a neked valót!

Képözön fotóscsomag

Képözön fotóscsomag


Ha képes vagy naponta elővenni és átnézni a gyerkőcről készült legutóbbi képsorozatot, és mindig kevésnek találod, akkor ezt a csomagot válaszd. Nincs mennyiségi korlát az átadott képek számában.

Ajándékos fotóscsomag

Ajándékos fotóscsomag


Ha szerinted is a kevesebb több, akkor ez a te csomagod. Több idő 1-1 kép kitalálása, de azok nagyon ütősek. A szülőkről egyéni portrék is készülnek. 25000 Ft értékben ajándéktárgyakat is választhatsz.

Megosztó fotóscsomag

Megosztó fotóscsomag


Ha naponta többször is posztolsz a családról, akkor válaszd ezt a csomagot. Azonnali posztolás, élőadás a fotózásról. Hashtag tábla a fotózáson, s ami a legfontosabb másnap küldjük a képeket. Posztolás helyben, online bejelentkezés, insta keret, szelfi, stb.

Tovább a csomagokhoz!

Fényképes ajándékok

Fotókönyvek

Mára 95%-ban kiszorította a hagyományos albumokat. Sok cég online felületet is biztosít a fotókönyvek elkészítéséhez. Aki készített már ilyet, tudja, mennyi idővel és szerkesztéssel jár az elkészítése. 

 

Bővebben

Fényképes naptárok több méretben

Fényképes falinaptárok

Egész évben csodálhatóak a gyerekfotók, ráadásul minden hónapban más képek kerülnek előtérbe.

Bemutatjuk, hogy milyen elrendezésben és milyen stílusokban választhattok naptárat. A felsorolás alján az elkészítési árak találhatóak. 

Az egyik legjobb karácsonyi ajándék!

Bővebben

Fényképes bögre készítése

Nincs annál bosszantóbb, amikor a szép ajándékba kapott bögréről, használat közben elkezd kopni a fotó. Nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen hosszas keresgélés és tesztelés után megtaláltuk a legjobb minőségű bögréket a piacon. Nézd meg milyen ötleteink vannak, hogy az ajándékbögre még emlékezetesebb legyen!

A nálunk rendelhető bögrék bírják a napi használatot. Lehet mikrózni, kakaóívással tesztelni, mosogatógépben akár naponta elmosni, évek múlva is szép marad a fotó. 

Bővebben

Vászonképek gyerekfotókból

Ha szeretnéd feldobni a gyerekszobát, vagy a nappalit, akkor a vászonképet neked találtuk ki! Egy jól kitalált vászonkép installáció, sokkal több mint fotó. Nézd meg hogyan készül, és milyen ötleteink vannak, hogy felfrissítsük a lakásod! 

Bővebben