Mára 95%-ban kiszorította a hagyományos albumokat. Sok cég online felületet is biztosít a fotókönyvek elkészítéséhez. Aki készített már ilyet, tudja, mennyi idővel és szerkesztéssel jár az elkészítése. 

 

 

Fotókönyv tervezés:

Első lépésben felvázoljuk és bemutatjuk a lehetőségeket és meghatározzuk a fotókönyv hangulatát és stílusát. A tervezés az képek kiválasztásával, feldolgozásával és oldaltervek elkészítésével folytatódik. Minden egyes oldalpárt e-mail jóváhagyatunk. Végül a papír és borítótipusok véglegesítése után kerül gyártásba a könyv. A gyártás nálunk rendkívül rövid ideig tart. 2-3 munkanapon belül átvehetőek a könyvek.

Fotókönyv gyártás:

A gyártás egyik legszínvonalasabb és leginnovatívabb budapesti üzemben készül. Nagyon sok hazai és külföldi fotós bizalmát élvezik már évek óta. 2008 óta velük dolgozunk. A gyártásban legjobb minőségű fotópapírok használata és drága berendezések biztosítják a tartós minőséget.

Fotókönyv borítótípusok:

10-ből 9 könyv egyedi tervezésű fotós borítóval készül. Ezek felülete lehet matt, vagy fényes. Gyermek könyveknél időnként ajánlani szoktuk a puha szivacsbetétet is.

A fotós borító kicsit exklúzívabb megoldása a fotóvászonra nyomott borító.

Ekkor finom textúrát és puha tapintást kap a könyv. 

Elegáns bőr borítót ritkán használunk gyerek- és családi albumoknál.

 

 

Finom szövetre nyomott fotós borítós fotókönyv, színes szövet gerinccel a legelegánsabb borítónk, exklúzív puha bőrborítással 5-7 féle színben

Fotókönyv méret választék:

Négyzet alakban: 15x15, 20x20, vagy 27x27 cm méret elérhető.

Emelett a hagyományos A/5 és A/4 formátumok is kérhetőek. 

Fotókönyv kiegészítők:

Díszdoboz.

 

Néhány egyedi tervezésű fotókönyv, belső oldalterv:

fotókönyv minta3

fotókönyv minta1

 

Néhány egyedi tervezésű fotókönyv borító:

fotókönyv minta2

 

 

 

Ha a fenti információk után még maradt benned bizonytalanság, nézd meg beszállító partnerünk referencia oldalát és csodáld meg nem csak gyerekfotós munkákat: