Fotós csomagokVálaszd a neked valót!

Képözön fotóscsomag

Képözön fotóscsomag


Ha képes vagy naponta elővenni és átnézni a gyerkőcről készült legutóbbi képsorozatot, és mindig kevésnek találod, akkor ezt a csomagot válaszd. Nincs mennyiségi korlát az átadott képek számában.

Ajándékos fotóscsomag

Ajándékos fotóscsomag


Ha szerinted is a kevesebb több, akkor ez a te csomagod. Több idő 1-1 kép kitalálása, de azok nagyon ütősek. A szülőkről egyéni portrék is készülnek. 25000 Ft értékben ajándéktárgyakat is választhatsz.

Megosztó fotóscsomag

Megosztó fotóscsomag


Ha naponta többször is posztolsz a családról, akkor válaszd ezt a csomagot. Azonnali posztolás, élőadás a fotózásról. Hashtag tábla a fotózáson, s ami a legfontosabb másnap küldjük a képeket. Posztolás helyben, online bejelentkezés, insta keret, szelfi, stb.

Tovább a csomagokhoz!

Gyerek- és családfotózása legszebb évek emlékeiért

Életünket fényképek veszik körül, a családról készült fotók pedig a legkedvesebb kincseink közé tartoznak! Elég csak elővennünk egy családi fotóalbumot, vagy fotókönyvet és máris hol könnyezve, hol mosolyogva elmerülhetünk az emlékeinkben: felidézzük a kis csöpp újszülöttet, pici lábát, apró kezét, szinte még a babaillatot is érezzük magunk körül. Majd következnek a születésnapi fotók, amiről eszünkbe jut micsoda felfordulást csinált a nagy csapat gyerek! Milyen jó volt, hogy a fotósnak hála, nem kellett a fényképezéssel foglalkoznunk! Előkerülnek a profi óvodai stúdióképek, hogy örültek neki a nagyszülők! Tovább lapozva megcsodáljuk a fotóstúdióban készült, csodaszép családi képek, milyen jó, hogy rajta van az EGÉSZ család, hiszen nem családtagnak kellett tartani a fényképezőt! Még a drága nagymama és nagypapa is mosolyog, sőt az összes gyerek a kamerába figyel... ez kész csoda, máig sem értjük, hogy csinálta a fotós!
Gyere és ismerd meg a titkot, nézd végig szolgáltatásaink oldalait!

Tudnivalók egyéni megrendelőknek

Gyakran ismételt kérdések

Milyen kortól érdemes részt venni a babafotózáson? 1 hónapos kortól 10 éves korig bárki részt vehet babafotózáson. Egyedül, vagy akár testvéreivel együtt.   Mi történik, ha kicsi babánk végig alussza a fotózást? A fotós...

23-09-2016Hasznos tudnivalók fotózáshoz

Olvass tovább...

Mire számíthatsz a fotóstúdióban?

Miután leparkoltatok a studió előtt, segítünk becuccolni. A gyerekek először alkalmazkodnak az új helyszínhez, ebben játékokkal kedves ötletekkel segítünk. Lesz egy hely számotokra, ahol a csomagokat, játékokat, ruháitokat lepakolhatjátok. Általában...

02-03-2016Hasznos tudnivalók fotózáshoz

Olvass tovább...

Hogyan készülj fel a fotózásra?

Itt olyan írásokat gyűjtöttünk össze, melyekkel azoknak szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, akik először készülnek fotóstúdióba, vagy elsőnek vesznek részt az egész családdal vagy a gyerekekkel, babával profi fotózáson.

02-03-2016Hasznos tudnivalók fotózáshoz

Olvass tovább...

Aktuális & BlogLegyél képben velünk!

KARÁCSONYI FOTÓZÁSOK A BABYZOOM GYEREKFOTODA STÚDIÓJÁBAN!

KARÁCSONYI FOTÓZÁSOK A BABYZOOM GYEREKFO…


Ahogy rövidülnek a napok, szomorkásabb a…

BabyZoom – Gyereklapoda 20/08


Kedves Olvasóink! A mostani lapszámba…

BabyZoom – Gyereklapoda 20/02


Kedves Olvasóink! Igen, igen, tudom…

BabyZoom – Gyereklapoda 20/01


Kedves Olvasóink! Az új évtized első …

További érdekességek...

Ajándékkupon


Egy praktikus ajándék minden kisgyermekes család számára!

Rendeled meg most:
Juhász Tamás: 06/20/ 445 8595

Hol vagyunk?Megmutatjuk a legrövidebb utat a stúdiónkba

 

Megközelítés

Autóval az Újszász utcáról 1 percre. M0-ás 7 perc. Zugló, Csömör karnyújtásnyira. Tömegközlekedéssel a legkényelmesebb az 5 perc sétányira levő 45-ös busz "Pilóta utca" megállónál leszállni. 

Műterem címe

BabyZoom Gyerekfotoda
Budapest, XVI. 1165, Újszász u. 45/B T ép. GARÁZS. 
Időpont foglalás: 06 20 445-8595 

Nézd meg térképen!