Fotós csomagokVálaszd a neked valót!

Képözön fotóscsomag

Képözön fotóscsomag


Ha képes vagy naponta elővenni és átnézni a gyerkőcről készült legutóbbi képsorozatot, és mindig kevésnek találod, akkor ezt a csomagot válaszd. Nincs mennyiségi korlát az átadott képek számában.

Ajándékos fotóscsomag

Ajándékos fotóscsomag


Ha szerinted is a kevesebb több, akkor ez a te csomagod. Több idő 1-1 kép kitalálása, de azok nagyon ütősek. A szülőkről egyéni portrék is készülnek. 25000 Ft értékben ajándéktárgyakat is választhatsz.

Megosztó fotóscsomag

Megosztó fotóscsomag


Ha naponta többször is posztolsz a családról, akkor válaszd ezt a csomagot. Azonnali posztolás, élőadás a fotózásról. Hashtag tábla a fotózáson, s ami a legfontosabb másnap küldjük a képeket. Posztolás helyben, online bejelentkezés, insta keret, szelfi, stb.

Tovább a csomagokhoz!

Gyakran ismételt kérdések

Milyen kortól érdemes részt venni a babafotózáson?

1 hónapos kortól 10 éves korig bárki részt vehet babafotózáson. Egyedül, vagy akár testvéreivel együtt.

 

Mi történik, ha kicsi babánk végig alussza a fotózást?

A fotós türelmesen kivárja, ha a kisbaba néha elalszik. Addig marad, az előre megbeszélt időtartamon belül, amíg elegendő fotó készül a babáról. Kisbabák esetében a fotós akár az időpont kiválasztását is rugalmasan kezeli.

 

Jobban szeretnénk, ha otthonunkban történne a fotózás, megoldható?

Természetesen megoldható. Kiszállási díjat Budapesten a Babyzoom nem számol fel. Ha szeretnék, hogy a műtermi kellékeket is elvigyük a fotózásra, ez is lehetséges felár ellenében.

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed