Fotós csomagokVálaszd a neked valót!

Képözön fotóscsomag

Képözön fotóscsomag


Ha képes vagy naponta elővenni és átnézni a gyerkőcről készült legutóbbi képsorozatot, és mindig kevésnek találod, akkor ezt a csomagot válaszd. Nincs mennyiségi korlát az átadott képek számában.

Ajándékos fotóscsomag

Ajándékos fotóscsomag


Ha szerinted is a kevesebb több, akkor ez a te csomagod. Több idő 1-1 kép kitalálása, de azok nagyon ütősek. A szülőkről egyéni portrék is készülnek. 25000 Ft értékben ajándéktárgyakat is választhatsz.

Megosztó fotóscsomag

Megosztó fotóscsomag


Ha naponta többször is posztolsz a családról, akkor válaszd ezt a csomagot. Azonnali posztolás, élőadás a fotózásról. Hashtag tábla a fotózáson, s ami a legfontosabb másnap küldjük a képeket. Posztolás helyben, online bejelentkezés, insta keret, szelfi, stb.

Tovább a csomagokhoz!

Gyakran ismételt kérdések

Fotóstúdióban a család Fotóstúdióban a család

Milyen kortól érdemes részt venni a babafotózáson?

1 hónapos kortól 10 éves korig bárki részt vehet babafotózáson. Egyedül, vagy akár testvéreivel együtt.

 

Mi történik, ha kicsi babánk végig alussza a fotózást?

A fotós türelmesen kivárja, ha a kisbaba néha elalszik. Addig marad, az előre megbeszélt időtartamon belül, amíg elegendő fotó készül a babáról. Kisbabák esetében a fotós akár az időpont kiválasztását is rugalmasan kezeli.

 

Jobban szeretnénk, ha otthonunkban történne a fotózás, megoldható?

Természetesen megoldható. Kiszállási díjat Budapesten a Babyzoom nem számol fel. Ha szeretnék, hogy a műtermi kellékeket is elvigyük a fotózásra, ez is lehetséges felár ellenében.

 

Saját ruhában fotózkodjunk, vagy kapunk helyben jelmezeket?

A gyermeket természetes, vidám környezetben fotózzuk le. Nem jelmezeket, hanem kiegészítőket ajánlunk a saját ruhákhoz (játékgereblye, esődzseki, labda). Különböző témákat találunk ki, és ezeket előre egyeztetjük a kedves szülőkkel. A gyerekeket így saját ruhában fotózzuk le, de két-három átöltözési lehetőséget javaslunk.

 

Van lehetőség családi közös képek készítésére is?

Van lehetőség, sőt tanácsoljuk is, hogy néhány kép készüljön akár az egész családdal együtt is. Így lesz teljes egy Babyzoom által készített képsorozat.

 

Van rengeteg fotónk a gyerekekről. Azokat föl lehet használni valahogy?

Természetesen azokat is föl lehet használni, a fotózás mellé a storybook készítését is ajánljuk, amit régebben készült fotókkal is kiegészíthetünk.