Ovifotózásmosolyra kattanva

Miért érdemes ránk bízni az óvodai fotózást?

1MERT IGAZÁN VIDÁM HANGULATBAN FOTÓZUNK - Különféle mókákkal, bábozással igyekszünk valódi mosolyt csalni a csemeték arcára.

2MERT NÁLUNK ASSZISZTENS SEGÍTI A FOTÓZÁST - A fotós munkáját kedves, gyermekekhez értő asszisztens segíti, aki mivel maga is anyuka, vigyázva gondoskodik, hogy minden hajszál a helyén legyen, és a kis ruhácskák is szépen álljanak.

3MERT MINDIG KITALÁLUNK VALAMI ÚJAT - A gyerekeket többféle beállításban is fényképezzük. A háttereket, kellékeket is variáljuk, melyek általában az aktuális ünnephez (pl.: karácsony), vagy évszakhoz igazodnak.

4MERT GRAFIKÁBAN IS OTTHON VAGYUNK - a fotózást követően a képeket különböző grafikával (keretekkel, egyedi szöveggel, pl.: naptár, név, képeslap) tesszük még különlegesebbekké. Így azok akár önálló ajándékok is lehetnek.

5MERT AUTOMATIZÁLT A KÉPRENDELÉS - A rendeléseket nem az óvónéniknek kell kezelni, hanem honlapunkról a szülők önállóan kiválogathatják, megrendelhetik, sőt akár ki is fizethetik az általuk kiválogatott képeket.

6MERT CSAK MINŐSÉGBEN GONDOLKODUNK - A fényképkidolgozást szakember kezére bízzuk, így azok sokáig megtartják minőségüket, színhűek maradnak, és évek múlva sem fakulnak ki.

7MERT TÖBB MINDENT ADUNK - Az elkészült képeket digitálisan és papírra előhívva (több méretben) is át tudjuk adni. Sőt, akár karácsonyi ajándék is készülhet belőle, hiszen fényképes ajándéktárgyaink erre is lehetőséget adnak!

8MERT NÁLUNK MINDENKI JÓL JÁR - Kedvező árakat tudunk biztosítani, hiszen nálunk nincs sem kiszállási díj, sem alapdíj, sem kötelező rendelésszám. Ellenben van az óvódák számára ajándék (pl.: csoportkép, referenciafotózás, jutalék, stb.)!


fotokonyv

Fotókönyvek

Fantasztikus minőség,

hihetetlen méretválaszték!

AjándékokHogy a fotók mindig velünk legyenek!

 • Fotókönyvek

  19.000 ft-tól
 • Bögrék

  2600 ft-tól
 • Vászonképek

  5000 ft-tól
 • Pólók

  2990 ft-tól
 • Kulcstartók

  390 ft-tól
 • Hűtőmágnesek

  480 ft-tól

Tovább az összes ajánlatra

Aktuális & BlogLegyél képben velünk!

KARÁCSONYI FOTÓZÁSOK A BABYZOOM GYEREKFOTODA STÚDIÓJÁBAN!

KARÁCSONYI FOTÓZÁSOK A BABYZOOM GYEREKFO…


Ahogy rövidülnek a napok, szomorkásabb a…

BabyZoom – Gyereklapoda 20/08


Kedves Olvasóink! A mostani lapszámba…

BabyZoom – Gyereklapoda 20/02


Kedves Olvasóink! Igen, igen, tudom…

BabyZoom – Gyereklapoda 20/01


Kedves Olvasóink! Az új évtized első …

További érdekességek...

Hol vagyunk?Megmutatjuk a legrövidebb utat a stúdiónkba

 

Megközelítés

Autóval az Újszász utcáról 1 percre. M0-ás 7 perc. Zugló, Csömör karnyújtásnyira. Tömegközlekedéssel a legkényelmesebb az 5 perc sétányira levő 45-ös busz "Pilóta utca" megállónál leszállni. 

Műterem címe

BabyZoom Gyerekfotoda
Budapest, XVI. 1165, Újszász u. 45/B T ép. GARÁZS. 
Időpont foglalás: 06 20 445-8595 

Nézd meg térképen!